Skip to main content

Άδωνις: Χωρίς σημασία οι δηλώσεις Καμμένου, θέλει μόνο την καρέκλα

Το «παρών» έδωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σε εκδήλωση για τη συμφωνία των Πρεσπών στη Θεσσαλονίκη. Πώς σχολίασε τις δηλώσεις Καμμένου.

Στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη έφτασε νωρίτερα ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, κεντρικός ομιλητής σε ημερίδα με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις μετά το δημοψήφισμα των Σκοπίων. Βαλκανικές συμμαχίες και ο διεθνής παράγοντας» που διοργανώνει η Βεργίνα Τηλεόραση.

«Ανταποκρίθηκα σε αυτή την πρόσκληση, όχι γιατί είναι φίλος μου ο ιδιοκτήτης της Βεργίνα, κ. Καλόγηρος, αλλά διότι χρωστούμε όλοι οι Έλληνες στη Βεργίνα Τηλεόραση ένα μεγάλο ευχαριστώ διότι είναι το πρώτο κανάλι που ανέδειξε το θέμα», δήλωσε κατά την είσοδό του στο Κέντρο ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε: «Θα αναλύσουμε με τον κ. Μάζη και τους άλλους ομιλητές πώς βλέπουμε τα πράγματα και τι μέλλει γενέσθαι».

Ερωτηθείς για φερόμενες δηλώσεις του κυβερνητικού εταίρου, Πάνου Καμμένου, πως δεν θα συμπλεύσει με τη Νέα Δημοκρατία και δεν θα ρίξει την κυβέρνηση, ο αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχολίασε: «Κάθε δήλωση του κ. Καμμένου είναι άνευ σημασίας. Ο κ. Καμμένος δεν κάνει δηλώσεις. Έχει μόνο καρέκλα. Όλα τα άλλα είναι ασήμαντα».

Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης εκτίμησε πως δεν θα γίνουν εκλογές λόγω του Σκοπιανού και επεσήμανε: «Δεν πρόκειται ο κ. Τσίπρας να αποχωρήσει από την εξουσία. Θα μείνει μέχρι την τελευταία ημέρα, παρά μόνον αν πιεστεί λόγω της οικονομίας».