Skip to main content

Γεωργιάδης: Κρισιμότερα τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν

Δεν θέλησε να αναφερθεί στην εικόνα με τον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος τόνισε πως τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν είναι κρισιμότερα.

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Γεωργιάδης, δεν θέλησε να αναφερθεί στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν είναι κρισιμότερα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Δεν έχουμε να πούμε πολλά για το παιχνίδι. Ήταν καλύτερος ο Παναθηναϊκός αι κέρδισε δίκαια. Συγχαρητήρια για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης Μετά από ένα δύσκολο δίμηνο στο πρωτάθλημα κατάφερε να παρουσιαστεί πολύ δυνατός. Το σημερινό παιχνίδι δεν ήταν το κρισιμότερο. Τα κρισιμότερα είναι τα δύο που έρχονται και να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι της Τετάρτης που έρχεται με τον Ατρόμητο».

Για τις επιλογές του:

«Αν και δεν έχουμε πολλές επιλογές, λόγω των τραυματιών, επιλέξαμε κυρίως από τα νέα παιδιά και ότι ήταν διαθέσιμο. Όπως είπα, το σημερινό παιχνίδι δεν ήταν το κρίσιμο για μας».

Για τι μπορεί να αλλάξει ενόψει Τετάρτης:

«Την Τετάρτη θα είναι ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι. Και με Ατρόμητο και με Αστέρα στην έδρα μας δεν δείξαμε κατώτεροι. Ελπίζω ότι οι παίκτες θα καταλάβουν την κρισιμότητα του παιχνιδιού και θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη».

Για την πορεία της ομάδας:

«Έχουμε δύο παιχνίδια σε τρεις μέρες και θα επικεντρωθούμε εκεί».

Για το 4Χ4 του Παναθηναϊκού στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ:

«Και απέναντι σε Ατρόμητο και Αστέρα δεν έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα. Την Τετάρτη έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον Ατρόμητο. Να μην σταθούμε στο σημερινό παιχνίδι, αλλά στον αγώνα της Τετάρτης και μετά στο ματς που έρχεται την Κυριακή».

Για το εάν είναι εικόνα αυτή που έχει ο ΠΑΟΚ και γιατί το μόνο που θυμίζει ΠΑΟΚ είναι η φανέλα της ομάδας:

«Άλλη ερώτηση…»