Skip to main content

Γεωργιάδης: Μπορεί να χρηματίστηκαν από φαρμακευτικές Τσίπρας-Πολάκης

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων επισήμανε ότι ο νόμος για την τιμολόγηση φαρμάκων επί ΣΥΡΙΖΑ θέτει υποψίες περί χρηματισμού των Τσίπρα-Πολάκη.

Αίσθηση προκάλεσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, με δηλώσεις σε δημοσιογράφους στο περιστύλιο της Βουλής, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο Αλέξης Τσίπρας και Παύλος Πολάκης να χρηματίστηκαν από φαρμακευτικές εταιρίες.

«Εδώ και μέρες ο κύριος Τσίπρας με καλεί δημοσίως να αποκαλύψω για ποιους πιστεύω ότι πιθανόν να χρηματίστηκαν από φαρμακευτικές εταιρείες» ανέφερε αρχικά ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων. «Εγώ δεν απαντούσα τόσες μέρες γιατί δεν είναι σωστό να κάνουμε πολιτική με εικασίες. Αλλά αφού επανέρχεται εκ νέου και θεωρεί τη γνώμη μου τόσο σημαντική αναγκάζομαι να το πω! Θεωρώ λοιπόν ότι πράγματι μπορεί να χρηματίστηκε ο κύριος Τσίπρας και ο κύριος Πολάκης για το νόμο που έφεραν τις πολυεθνικές και για την τιμολόγηση φαρμάκων» πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης. «Θα μπορούσε να αποτελεί προϊόν διαφθοράς καλό είναι κάποτε να μας το εξηγήσουν» κατέληξε ο υπουργός Ανάπτυξης.