Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019
x

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΝΟΜΠΕΛ ΨΕΥΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

«Είμαι πολύ υπέρ να πάρει Νόμπελ ο Τσίπρας. Νόμπελ ψευτιάς, πολιτικής απάτης, διαφθοράς και πολιτικού τυχοδιωκτισμού», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

«Είμαι πολύ υπέρ να πάρει Νόμπελ ο Τσίπρας. Νόμπελ ψευτιάς, πολιτικής απάτης, διαφθοράς και πολιτικού τυχοδιωκτισμού»,  δήλωσε μιλώντας στον ρ/σ «Real», ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πρόσθεσε επί του θέματος ότι «για όλα αυτά αξίζει στον κ. Τσίπρα ένα Νόμπελ. Νόμπελ Σοβαρό δεν μπορεί να πάρει και δεν θα το πάρει». Μάλιστα, στο ότι ο Πάπας έχει αντίθετη άποψη, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι «εγώ δεν είμαι υπέρ του αλάθητου του Πάπα. Είμαι Ορθόδοξος. Και άλλωστε ο τωρινός Πάπας είναι πολύ Αριστερός για τα γούστα μου. Προτιμούσα τον προηγούμενο».

Για την υπόθεση Novartis, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ τόνισε τα εξής:

«Αδυνατώ να καταλάβω για ποιο λόγο θα μπορούσε να με καλέσει η κ. εισαγγελέας παρά μόνο αν στηριχθεί στις καταθέσεις των ψευδομαρτύρων αφού δεν υπάρχει άλλο στοιχείο εναντίον μου. Το πόρισμα της κ. Παπασπύρου δε, για το διάστημα της δικής μου θητείας είναι ένας διθύραμβος».

Αναφορικά με την άποψη του κ. Μητσοτάκη ότι σκάνδαλο Novartis υπάρχει και κανείς δεν είναι αθώος a priori, ο κ. Γεωργιάδης διευκρίνισε ότι «ο κ. Μητσοτάκης επεσήμανε τη διεθνή διάσταση του σκανδάλου» και συμφώνησε με την άποψή του ότι η ΝΔ δεν φοβάται τίποτα και θέλει να έρθουν όλα στο φως.

Όπως είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης «η Novartis από όσα διαβάζω και ακούω δεν έκανε τίποτα διαφορετικό από ό, τι κι άλλες φαρμακευτικές εταιρείες. Για την περίοδο δε του Λοβέρδου, του Σαλμά, του Βορίδη και εμού, είναι μια μπούρδα η άποψη ότι ευνοήθηκε η Novartis από το κράτος καθώς έχασε μερίδια και τζίρο, όπως κι άλλες εταιρείες. Άρα δεν υπήρχε καμία διακριτική μεταχείριση του κράτους προς τη Novartis. Ως προς το σκευωρία Novartis, θεωρώ ότι σίγουρα είναι σκευωρία».

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ