Skip to main content

Γεωργιάδης: Στην απορροφητικότητα του ΕΣΠΑ δεν πάμε καθόλου καλά

«Δεν υπάρχει το παραμικρό σχέδιο για τα σκουπίδια και αυτό είναι θέμα ανικανότητας της κυρίας Δούρου» δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Απογοητευμένος με το θέμα της απορροφητικότητας των προγραμμάτων ΕΣΠΑ εμφανίζεται ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

«Δεν υπάρχει το παραμικρό σχέδιο για τα σκουπίδια και αυτό είναι θέμα ανικανότητας της κυρίας Δούρου. Τι έκανε τόσα χρόνια;», αναρωτήθηκε ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στο «Θέμα 104,6».

Σύμφωνα με τον υπουργό, «πρέπει κάθε χρόνο έως και το 2023 να απορροφούμε 6 δισ. ευρώ», δηλαδή συνολικά 30 δισεκατομμύρια, το οποίο όπως είπε δεν είναι εύκολο.

Σχετικά με την επένδυση στο Ελληνικό, παρότι όπως είπε υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει ακόμα να λυθούν, δήλωσε πολύ αισιόδοξος, γιατί «πάμε με πολύ μεγάλη ταχύτητα».

«Πέραν του θέματος των υπουργικών αποφάσεων, υπάρχει το θέμα του καζίνο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχολιάζοντας επίσης τη χθεσινή αντιπαράθεσή του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι «ο κύριος Τσίπρας είχε περίεργες σχέσεις με το μεγάλο κεφάλαιο, είχε σχέσεις αγάπης και μίσους».