Skip to main content

Άδωνις: Τα χημικά του Τσίπρα είναι καλά, έχουν... βιταμίνη C

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε στη ρίψη χημικών από την ΕΛΑΣ τόσο στο Πισοδέρι όσο και έξω από τη ΔΕΘ κατά τη διάρκεια της ομιλίας του πρωθυπουργού.

Το γέλιο του κοινού προκάλεσε ατάκα του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη, σχετικά με τη στάση της Ελληνικής Αστυνομίας επί κυβέρνησης Τσίπρα.

Σε ομιλία του για τη Συμφωνία των Πρεσπών, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Γεωργιάδης έκανε λόγο για «υποκρισία» της Αριστεράς καθώς και για «ημέρες ντροπής» της ελληνικής δημοκρατίας, αναφορικά με τα επεισόδια που σημειώθηκαν τόσο στο Πισοδέρι, την ημέρα υπογραφής της Συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και ΠΓΔΜ, όσο και έξω από τη ΔΕΘ, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Πρωθυπουργού στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης τον περασμένο Σεπτέμβριο.

«Όταν ήταν έξω από τα πράγματα ο κ. Τσίπρας έλεγε ότι θα καταργήσει τα χημικά και τις δυνάμεις των ΜΑΤ. Τώρα, να ξέρετε, τα χημικά είναι καλά από την Αριστερά, έχουν βιταμίνη C» ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης, με τους ακροατές να ξεσπούν σε γέλια. Και πρόσθεσε: «Τους ψεκάζουν και τους κάνουν καλό στην υγεία, δεν είναι σαν τα παλιά της Δεξιάς, που προκαλούν καρκίνο, μην μπερδεύεστε».