Skip to main content

Γεωργιάδης από Θεσσαλονίκη: Θερμό επενδυτικό ενδιαφέρον για την Ελλάδα

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων μίλησε στο περιθώριο των 1ων επιχειρηματικών βραβείων Θαλής ο Μιλήσιος για τη «νέα Ελλάδα της επιχειρηματικότητας»

Θερμό είναι το επενδυτικό ενδιαφέρον για την Ελλάδα υποστήριξε από τη Θεσσαλονίκη ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στο περιθώριο των 1ων επιχειρηματικών βραβείων Θαλής ο Μιλήσιος ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πως «αυτήν τη νέα Ελλάδα της επιχειρηματικότητας οραματιζόμαστε και φτιάχνουμε».

«Η επιχειρηματικότητα έχει πολύ υψηλή αξία. Μέσα από αυτή θα γεννηθούν θέσεις εργασίας και υγιής πλούτος, για να μπορούμε να βοηθήσουμε τους οικονομικά αδύναμους. Ο διεθνής τύπος γράφει συνεχώς διθυράμβους για τη νέα κυβέρνηση και την Ελλάδα. Νέοι επενδυτές έρχονται στο γραφείο μου κάθε μέρα. Ο νέος νόμος έρχεται από εβδομάδα στη δημοσιότητα και όλα πάνε καλά» τόνισε ο υπουργός.



«Η Κεντρική Μακεδονία είναι η Περιφέρεια η οποία αναμφίβολα θα πρωταγωνιστήσει στην ανάπτυξη και το επιχειρείν» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας αναφέρθηκε στη σημασία που έχει για τη Θεσσαλονίκη η ενίσχυση του επιχειρείν και η προσέλκυση επενδύσεων.