Πέμπτη 22 Απριλίου 2021
x

ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ: ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟ 2021

Ο υπουργός Επικρατείας, με δηλώσεις του, υπογράμμισε ότι το 2021 θα βρει τη χώρα σε καλύτερη μοίρα όσον αφορά τον κορωνοϊό.

Ως χρονιά ανάκαμψης περιέγραψε το 2021 ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24, ενώ παρουσίασε και τη στόχευση των ανακοινώσεων του πρωθυπουργού το επόμενο Σάββατο στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, είπε:

"Καλώς εχόντων των πραγμάτων και από τη στιγμή που υπάρξει γραμμή παραγωγής του εμβολίου κατά του κορωνοϊού από το τέλος Δεκεμβρίου, το 2021 θα μας βρει σε καλύτερη μοίρα, όχι κατ' ανάγκην ότι θα έχει εξολοθρευτεί απολύτως ο κίνδυνος από τον ιό, αλλά σίγουρα θα έχουμε μπει σε μια ήρεμη ρότα, για να μπορέσει να ανασυγκροτηθεί η οικονομία μας", ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας και πρόσθεσε:

"Ετοιμαζόμαστε για τα πάντα, και υγειονομικά και οικονομικά, έτσι ώστε να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε με πολύ γρήγορα αντανακλαστικά. Βαδίζουμε σε πολύ δομημένους οικονομικούς πυλώνες, το 2021 θα είναι χρονιά ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας".

Κληθείς να περιγράψει το τι θα ανακοινώσει ο Κ. Μητσοτάκης, τόνισε:

"Ο πρωθυπουργός έχει να πει αρκετά στη Θεσσαλονίκη, τα οικονομικά δεδομένα της γέφυρας προς τη νέα δημοσιονομική κανονικότητα θα τα αναπτύξει στην ομιλία του το προσεχές Σάββατο".
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ