Skip to main content

Οι Γερμανοί πήραν χαμπάρι τον Αλέξη για τις αποζημιώσεις

Σε πήραν μυρωδιά Αλέξη. Θα μου πεις, ότι δεν σε νοιάζει, μια και ούτε θα τους ξαναδείς, ούτε θα σε ξαναδούν. Συνέχισε τα μαυρογιαλούρικα.

"Ψιλό γαζί" για τον Τσίπρα, με την ρηματική διακοίνωση στη Γερμανία για αποζημιώσεις, από τον γερμανικό Τύπο, ο οποίος γράφει: «Η απαίτηση μοιάζει περισσότερο σαν ελιγμός στο εσωτερικό της χώρας κατά τον προεκλογικό αγώνα. Αυτό όμως είναι ένα παιχνίδι με το οποίο δεν θα έπρεπε να παίζει κανείς, διότι η ιστορία του Β´ Παγκοσμίου Πολέμου είναι πολύ πιο σοβαρή για να τη χρησιμοποιεί κανείς ως πολιτικό εργαλείο».  

Σε πήραν μυρωδιά Αλέξη. Θα μου πεις, ότι δεν σε νοιάζει, μια και ούτε θα τους ξαναδείς, ούτε θα σε ξαναδούν. Άσ’ τους να λένε, και συνέχισε τα μαυρογιαλούρικα. [Αλήθεια, από τη Βουλγαρία, γιατί δεν ζητάμε αποζημιώσεις;Τα εγκλήματά τους σε βάρος των Βορειοελλαδιτών, είναι φρικιαστικότερα των Γερμανών].

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, αποφάσισε να διατυπώσει σωστά τον ορισμό του βιασμού, με την Διεθνή Αμνηστία να συμφωνεί τώρα, που «η νέα αυτή διατύπωση ενσωματώνει την έννοια της συναίνεσης στον ορισμό του βιασμού».

Δεν ξέρουμε το κίνητρο του επίλεκτου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ να θελήσει μείωση ποινών για τους βιαστές. Εκείνος και οι σύντροφοί του ξέρουν - κι εμείς κάποτε ίσως μάθουμε. Οι αντιδράσεις όμως ευτυχώς έφεραν αποτέλεσμα. Κι έτσι, η επιθυμία να επιβάλλεται "ποινή χάδι" στον βιαστή, έμεινε ανεκπλήρωτη.

Είπε η Φ. Γεννηματά: «Ο κ. Τσίπρας έχει πάρει διαζύγιο με την αλήθεια». Δεν είναι έτσι. Δεν μπορείς να πάρεις διαζύγιο από έναν όρο που είσαι άγνωστος. Ορθότερη είναι η διατύπωση της ΝΔ: «Τσίπρας και αλήθεια είναι αδύνατον να βρεθούν στην ίδια πρόταση». Είναι θέμα αλλεργίας. Και δεν υπάρχει θεραπεία.

Την αξιοποίηση του νόμου αλλά και των… γνωριμιών επικαλέστηκε η Τασία Χριστοδουλοπούλου για να απαντήσει για την μετάταξη της κόρης της από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία στη Βουλή. Με το να μη καταλαβαίνει πολλές φορές τι λέει, αποκαλύπτει αλήθειες. Ίσως μάθει τώρα, ότι οι γνωριμίες και η έλλειψη αξιοκρατικών κριτηρίων, δεν έχουν σχέση με την δημοκρατία και την… προοδευτικότητα.

Αντιπροσωπεία της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας με επικεφαλής τον Πατριάρχη Ειρηναίο επισκέφθηκε ορθόδοξες εκκλησίες στη Συρία, και συναντήθηκε με τον πρόεδρο Μπασάρ αλ Άσαντ.

Το ταξίδι επικρίθηκε έντονα από την ηγεσία των Αλβανών του Κοσσυφοπεδίου. Ο υπουργός Εξωτερικών του Κοσόβου, Μπεχγκιέτ Πατσόλι, έγραψε στο Twitter, ότι ο Πατριάρχης των Σέρβων ήταν εκείνος που ευλόγησε τα εγκλήματα πολέμου τη δεκαετία του 1990 και επισκέπτεται τώρα έναν άλλον εγκληματία πολέμου.

Πες-πες έπεισαν τον κόσμο οι Αλβανοί, ότι ως ειρηνόφιλοι τους έσφαζαν οι Σέρβοι, ενώ αυτοί κάθονταν ήσυχοι στα σπίτια τους. Ο UCK προφανώς ήταν φιλανθρωπικό σωματείο.

Μία από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Ελβετίας, η "Neue Zurcher Zeitung", αφιέρωσε ένα μακροσκελές άρθρο για την Αλβανία και το γενικότερο πρόβλημα των ναρκωτικών. Γράφει η εφημερίδα ότι η χώρα έχει παγιδευτεί από τη Μαφία των ναρκωτικών και η καλλιέργεια κάνναβης τροφοδοτεί την αυξανόμενη διαφθορά. Η Αλβανία παράγει 900 τόνους κάνναβης ετησίως, αξίας άνω των 5 δισ. φράγκων (4,5 δισ. ευρώ), που υπολογίστηκαν από την ιταλική αστυνομία πριν από λίγα χρόνια.