Skip to main content

Γερουλάνος: Αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους ζητάω την ψήφο των προοδευτικών πολιτών

«Είμαι από τους λίγους, αν όχι ο μόνος, υποψήφιος ο οποίος έχω δική μου εταιρεία. Είμαι οικονομικά ανεξάρτητος», τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ

Τους λόγους που ζητεί την ψήφο των προοδευτικών πολιτών, περιέγραψε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Γερουλάνος.

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό Στο Νησί 99 fm, της Λέσβου, συζήτησε για τις εσωκομματικές εκλογές. Στην ερώτησή του «Τι θα λέγατε σήμερα σε έναν πολίτη της Λέσβου που σκέφτεται αν θα έρθει να ψηφίσει στις εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου και ειδικά γιατί να ψηφίσει τον Παύλο Γερουλάνο», απάντησε:

"Θα του έλεγα να έρθει γιατί έχω ένα σχέδιο για τη χώρα. Αυτήν τη στιγμή οδεύουμε προς χρεοκοπία. Αυτό συμβαίνει γιατί ρίχνουμε πολλά λεφτά σε χέρια λίγων, χρησιμοποιώντας ένα μοντέλο που έχει τελειώσει. Εγώ έχω ένα διαφορετικό σχέδιο. Ένα σχέδιο που αφορά κάθε γωνιά της Ελλάδος, κάθε κοινωνική ομάδα και λέει πώς θα πάει ο πλούτος όσο πιο κοντά στην κοινωνία γίνεται. Πώς η εξουσία θα πάει όσο πιο κοντά στην κοινωνία γίνεται. Αυτό είναι το σχέδιο μου και πιστεύω πως είναι κάτι διαφορετικό το οποίο αξίζει να δοκιμάσουμε.

Σε ό,τι αφορά τη δική μου υποψηφιότητα υπάρχουν 4 παράγοντες που εγγυώνται ότι ένα τέτοιο σχέδιο μπορεί να γίνει πράξη. Πρώτον υπάρχει πολιτική σκέψη και αυτό το σχέδιο, αυτό το δείχνει. Δεύτερον υπάρχει εμπειρία από την αγορά. Είμαι από τους λίγους, αν όχι ο μόνος, υποψήφιος ο οποίος έχω δική μου εταιρεία. Είμαι οικονομικά ανεξάρτητος. Ζω για την πολιτική και όχι από την πολιτική και γνωρίζω καλά την αγορά. Ξέρω τι σημαίνει να είναι ο δικαστικός κλητήρας έξω από το γραφείο σου. Και να σε παίρνουν οι τράπεζες για τα δάνεια σου. Τρίτον, έχω δείξει σε όλη μου τη ζωή, ότι δουλεύω ομαδικά.

Ότι δουλεύω στρατηγικά. Ότι αυτό το οποίο πιστεύω, το δημιουργώ με τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω μου. Η έννοια της σεμνότητας αυτή τη στιγμή είναι κομβική για τη χώρα. Έχω αναλάβει ένα υπουργείο και ως γνωστόν, φέραμε αποτελέσματα ακόμα και υπό τις πιο αντίξοες συνθήκες, καταφέραμε και κάναμε πράγματα για να αυξήσουμε τον τουρισμό, να λύσουμε τα θέματα των χρηματοδοτήσεων και να κάνουμε μεγάλες τομές στον αθλητισμό. Λοιπόν, διοικητική εμπειρία, ιδιωτικός τομέας, πολιτική σκέψη και ομαδικότητα. Αυτά είναι τέσσερα πράγματα τα οποία ενδυναμώνουν τη δική μου υποψηφιότητα".