Skip to main content

Γερουλάνος: Την Κυριακή να γίνει ο καθένας από εμάς η Αλλαγή που έχει ανάγκη η παράταξη

Ο υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής σημείωσε ότι η συμμετοχή στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ είναι σημαντική - «Η ψήφος είναι δύναμη ανατροπής»

«Όταν όλα ξεκίνησαν με την κατάθεση της υποψηφιότητας και των υπογραφών των δημοκρατικών πολιτών από όλη την επικράτεια, είχα πει ότι ξεκινάμε ένα όμορφο ταξίδι για μια Ελλάδα δυνατή, για μια κοινωνία ανοιχτή, για μια οικονομία παραγωγική, όπου όλες και όλοι, έχουν λόγο και ρόλο», ανέφερε ο υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Γερουλάνος, μιλώντας χθες βράδυ στην κεντρική πολιτική του συγκέντρωση, στο Ωδείο Αθηνών.

Συνέχισε δε τονίζοντας: «Είμαστε σήμερα εδώ σε μια ακόμη πολιτική εκδήλωση, διαφορετική από αυτές που έχουμε συνηθίσει. Θέλω να σας πω ποιος είμαι, τι πιστεύω, και να σας μιλήσω για το σχέδιό μας για την Αναγέννηση της χώρας και της παράταξης, το σχέδιο, που παρουσιάσαμε συζητώντας πολιτικά, σε όσο το δυνατόν περισσότερες γωνιές της Ελλάδας προλάβαμε [...] Την ερχόμενη Κυριακή, είναι η ώρα να γίνει η καθεμιά και ο καθένας από εμάς η Αλλαγή που έχει ανάγκη η παράταξη και η Ελλάδα. Η συμμετοχή είναι σημαντική, η ψήφος είναι δύναμη ανατροπής και σας καλώ να είστε όλες και όλοι εκεί, γιατί η ελπίδα έχει φωνή, έχει όνομα, έχει τη φωνή και το όνομά σας» τόνισε καταλήγοντας ο Π. Γερουλάνος.