Skip to main content

Γεροβασίλη για έξωση Κολοβού: Τα κοράκια έχουν ορμήσει στους αδύναμους συμπολίτες μας

Η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τονίζει ότι ο τρόπος εκτέλεσης της «άδικης» απόφασης «παραπέμπει σε καταδίωξη σκληρά ποινικού ατόμου».

«Τα κοράκια έχουν ορμήσει στους αδύναμους συμπολίτες μας», αναφέρει μεταξύ άλλων σε δήλωσή της η γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Όλγα Γεροβασίλη για την έξωση της συνταξιούχου δημοσιογράφου Ιωάννα Κολοβού, στην Αθήνα.

«Σήμερα ξετυλίχθηκε μπροστά μας η υλοποίηση μιας πολύ άδικης απόφασης, μιας γυναίκας χαμηλοσυνταξιούχου δημοσιογράφου, που για θέματα υγείας βγήκε νωρίς στη σύνταξη, η οποία έχει ένα χρέος σε κάρτα 10.000 ευρώ. Από τη μια η άδικη απόφαση την εποχή των "Πάτσηδων", την εποχή που τα "κοράκια" έχουν ορμήσει στους αδύναμους συμπολίτες μας», σημειώνει η Όλγα Γεροβασίλη.

Διαβάστε ακόμηΧαρίτσης για έξωση Κολοβού - Η κοινωνία πληρώνει τον λογαριασμό της πολιτικής της ΝΔ

Η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τονίζει ότι ο τρόπος εκτέλεσης της «άδικης» απόφασης «παραπέμπει σε καταδίωξη σκληρά ποινικού ατόμου». «Έσπασαν την πόρτα στις 07:00, μπούκαραν, χτύπησαν τη γυναίκα στο χέρι, δεν της επέτρεπαν να πάει στην τουαλέτα, ξεσηκώθηκε η πολυκατοικία, τα παιδιά που πήγαιναν σχολείο», υπογραμμίζει και προσθέτει πως «οι μέρες που ζούμε σε ένα κράτος υποτίθεται ευνομούμενο, ένα κράτος που υποτίθεται προστατεύει τα δικαιώματα και των ανθρώπων που πλήττονται και βεβαίως, ο χειρισμός ξετυλίχθηκε μπροστά στα μάτια της αστυνομίας. Ο καθένας ας πάρει τις ευθύνες του».

Σημειώνεται ότι η Όλγα Γεροβασίλη βρέθηκε στο σημείο για να συμπαρασταθεί στην Ιωάννα Κολοβού. Ακόμη εκεί βρέθηκαν το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο βουλευτής του ΚΚΕ Χρήστος Κατσώτης και ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 Κρίτων Αρσένης.

Δείτε φωτογραφίες: