Skip to main content

Γεροβασίλη: Η συμπεριφορά του Γεωργιάδη χαρακτηρίζει την κυβέρνηση

Η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε πυρά κατά του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας κάνοντας λόγο για «αποτρόπαια ακροδεξιά συμπεριφορά».

Με υψηλούς τόνους επικρίνει τον Άδωνι Γεωργιάδη και την κυβέρνηση η Γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, κάνοντας λόγο για «αποτρόπαια ακροδεξιά συμπεριφορά» του υπουργού που «χαρακτηρίζει την κυβέρνηση Μητσοτάκη στο σύνολο της», αφού, όπως λέει, «κανείς τους δεν ένιωσε την ανάγκη να διαφοροποιηθεί».

Με τα έως τώρα στοιχεία 12 ανθρώπινες ψυχές έχουν χαθεί, 22 διασωθέντες έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία της Ηπείρου και πολλοί άλλοι αγνοούνται, αναφέρει σε δήλωση της η κ. Γεροβασίλη, σημειώνοντας ότι οι πληροφορίες που φτάνουν για την ασύλληπτη τραγωδία στο Ιόνιο «μας προκαλούν σοκ και μας γεμίζουν απέραντη θλίψη».

«Δυστυχώς», σχολιάζει, «υπουργός της κυβέρνησης βρήκε αυτή την τραγωδία ως αφορμή  για να προχωρήσει σε κήρυγμα μίσους μιλώντας για "προσπάθεια αλλοίωσης της χώρας" και σε απάνθρωπους αστεϊσμούς, χλευάζοντας τους ανθρώπους που απεγνωσμένα καλούσαν σε βοήθεια λίγο πριν πνιγούν».

«Η αποτρόπαια ακροδεξιά συμπεριφορά του κ. Γεωργιάδη χαρακτηρίζει την κυβέρνηση Μητσοτάκη στο σύνολό της, καθώς κανείς τους δεν ένιωσε την ανάγκη να διαφοροποιηθεί», καταλήγει η Γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.