Τρίτη 7 Ιουλίου 2020
x

ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ:Η ΝΔ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΕΙ ΦΟΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

«Η Ελλάδα είναι κανονική χώρα και έγινε από αυτή την κυβέρνηση», αναφέρει το υπουργείο Προστασίας τονίζοντας πως η ΝΔ ποντάρει «σε εκλογικά κέρδη».

«Η Νέα Δημοκρατία προσπαθεί συνειδητά να καλλιεργήσει το φόβο στους πολίτες μέσα από την επιλεκτική αντιγραφή συμβάντων του αστυνομικού δελτίου. Θέλουν να επιχειρηματολογήσουν για το δόγμα που υπηρετούν, περί νόμου και τάξης, ποντάροντας σε εκλογικά κέρδη, μιας και στο κομμάτι της οικονομίας και της πραγματικής ζωής έχουν χάσει κάθε επιχείρημα» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Και συνεχίζει: «Ας κοιτάξουν στους κόλπους τους για να βρουν την ανομία πολλών δεκαετιών, η οποία ήταν η αιτία της βίαιης μεταβολής της ζωής των Ελλήνων πολιτών. Στα του οίκου τους, βέβαια, είναι υπόδειγμα αδρανούς παρατηρητή. Η Ελλάδα είναι κανονική χώρα και έγινε από αυτή την κυβέρνηση».

«Η κατάσταση πλέον έχει βγει εκτός ορίων» σχολίασε νωρίτερα, εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας, ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη, Μάξιμος Χαρακόπουλος, σε ανακοίνωσή του για τα πολλαπλά επεισόδια ανομίας και επιθέσεων το Σάββατο.

Η Πειραιώς κάνει λόγο για «κυβερνητική πολιτική σκανδαλώδους ανοχής και στρουθοκαμηλισμού απέναντι στα φαινόμενα βίας και ανομίας» και κατηγορεί «το ηγετικό δίδυμο του κατ’ επίφασιν υπουργείου Προστασίας του Πολίτη» ότι «συνεχίζει την ίδια πολιτική του αδρανούς παρατηρητή των περιθωριακών ομάδων βίας».

«Οι Έλληνες πολίτες, όμως, έχουν δικαίωμα να ζουν σε μια κανονική χώρα. Κι όσο ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει στην εξουσία αυτό δεν είναι εφικτό» καταλήγει στην ανακοίνωσή της η Πειραιώς.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ