Skip to main content

Γη και ύδωρ δίνουν οι Σαουδάραβες στον Φερνάντο Βαρέλα

Ομάδα της Σαουδικής Αραβίας φέρεται να προσφέρει τριετές συμβόλαιο συνολικού ύψους 6 εκατ. ευρώ χωρίς τα μπόνους στον Καποβερντιανό στόπερ του ΠΑΟΚ.

Στον αέρα βρίσκεται η παραμονή του Φερνάντο Βαρέλα στον ΠΑΟΚ και όπως μεταδίδει το «gazzetta», μανατζερικές πηγές που συνδέονται με το πρωτάθλημα Σαουδικής Αραβίας επιβεβαιώνουν πως οι επαφές του παίκτη με ομάδα της χώρας βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Ο Καποβερντιανός στόπερ ψάχνει το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας του και οι τελευταίες πλυροφορίες αναφέρουν πως σύλλογος της χώρας του προσφέρει τριετές συμβόλαιο συνολικού ύψους 6 εκατ. ευρώ χωρίς τα μπόνους.

Σημειώνεται πως το συμβόλαιο του Αφρικανού άσου με τον «Δικέφαλο» ανερχόταν στις 550.000 ευρώ ανά έτος και οι νταμπλούχοι Ελλάδος εκτιμώντας την προσφορά του στον σύλλογο, του πρότειναν νέο τριετές συμβόλαιο με 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο και συνολικές αποδοχές που ανέρχονται στα 3,8 εκ. ευρώ μαζί με τα πριμ και τα μπόνους.

Από τη μεριά του, ο Βαρέλα παρά την έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί, τονίζει πως δεν έχει πάρει ακόμη καμία απόφαση, ενώ και από την Σαουδική Αραβία όπως προκύπτει δεν υπάρχει οριστικό deal. Οι επαφές μέσω μάνατζερ συνεχίζονται, τα χρήματα είναι πολλά και ο πρώην παίκτης της Στεάουα Βουκουρεστίου καλείται να αποφασίσει για το μέλλον του, έχοντας αρκετές προτάσεις στα χέρια του.