Skip to main content

Για 2 εβδομάδες οι εργασίες συντήρησης στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Έδεσσας

Από την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 έως και το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019, οι εργασίες συντήρησης από την Περιφέρεια Κεντρική Μακεδονίας.

Συνεχίζονται και τις επόμενες δύο εβδομάδες, δηλαδή από την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 έως και το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019, οι εργασίες συντήρησης (ασφαλτικές εργασίες  και εργασίες καθαρισμού χώρου φυτών σε διαχωριστικές νησίδες και στα ερείσματά τους) που εκτελούνται στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Επιπλέον, στο πλαίσιο εκτέλεσης εργασιών συντήρησης, θα γίνει αντικατάσταση των στηθαίων ασφαλείας από αύριο Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019 έως και το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019, στα ίδια τμήματα της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, δηλαδή:

Επί της Εθνικής Οδού αρ. 2 (Θεσσαλονίκης- Έδεσσας) στο ρεύμα προς Έδεσσα και συγκεκριμένα από τη γέφυρα Δενδροποτάμου της Εθνικής Οδού έως ισόπεδο κόμβο Μελισσίου σε διάφορα τμήματα.

Επί της Εθνικής Οδού αρ. 2 (Θεσσαλονίκης Έδεσσας) στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη από ισόπεδο κόμβο Μελισσίου έως γέφυρα Δενδροποτάμου σε διάφορα τμήματα.

Οι παραπάνω εργασίες θα πραγματοποιηθούν έως τις 2 Μαρτίου2 019 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7.00 το πρωί.

Ήδη έχει γίνει η σχετική  συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την  ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.