Skip to main content

Για 3η συνεχόμενη χρονιά χορηγός του Hackathon Serres η DataScouting

Στο 3ο Hackathon Serres με θέμα «Data in Action» συμμετείχαν 40 και πλέον φοιτητές, προγραμματιστές και άνθρωποι που αγαπούν την τεχνολογία.

H DataScouting στήριξε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Hackathon Serres που διοργανώθηκε στις 5 και 6 Μαΐου από την τεχνολογική κοινότητα Σερρών (SerresTech.gr) και το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής, ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας (Σερρών).

Στο 3ο Hackathon Serres με θέμα «Data in Action» συμμετείχαν 40 και πλέον φοιτητές, προγραμματιστές και άνθρωποι που αγαπούν την τεχνολογία και τον προγραμματισμό με στόχο τη δημιουργία εφαρμογών ανοιχτού κώδικα (open source) web, κινητών τηλεφώνων και την επίλυση υπαρκτών προβλημάτων με πραγματικά δεδομένα.

Στο πλαίσιο του Hackathon Serres, διοργανώθηκε μία μέρα νωρίτερα, την Παρασκευή 4 Μαΐου, η «Ημέρα Καριέρας» από το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής, για τους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές του. Στα πλαίσια της εκδήλωσης έγιναν παρουσιάσεις από τις εταιρίες που συμμετείχαν καθώς και συναντήσεις με φοιτητές για ευκαιρίες απασχόλησης.

Την DataScouting εκπροσώπησαν ο κ. Αναστάσιος Αβράμης, γενικός διευθυντής, και η κα Σοφία Καρακεβά, υπεύθυνη επικοινωνίας και μάρκετινγκ. Στην 10λεπτη παρουσίασή του ο κ. Αβράμης μίλησε για τις τεχνολογίες και τις λύσεις της εταιρείας στο χώρο του media monitoring και αναφέρθηκε στις ευκαιρίες απασχόλησης στην εταιρεία.