Σάββατο 17 Αυγούστου 2019
x

ΓΙΑ 5Η ΧΡΟΝΙΑ Η ΓΙΟΡΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ

Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί στη Νάουσα και την Αλεξάνδρεια τα διήμερα 7 - 8 Δεκεμβρίου και 14 - 15 Δεκεμβρίου αντίστοιχα.

Για 5η χρονιά η περιφερειακή ενότητα Ημαθίας διοργανώνει τη «Γιορτή Σοκολάτας και Ζαχαροπλαστικής» στη Νάουσα και την Αλεξάνδρεια, στο πλαίσιο εορτασμού των Χριστουγέννων και υπόσχεται δύο μοναδικά διήμερα, γεμάτα σοκολάτα και πολλές εκπλήξεις.

Στο πλαίσιο του προγραμματισμού της γιορτής αυτής, η Π.Ε. Ημαθίας σε συνεργασία με τον δήμο Ηρωικής Πόλης Νάουσας, τον Δήμο Αλεξάνδρειας και το Επιμελητήριο Ημαθίας απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους Φορείς (Πολιτιστικούς Συλλόγους με τμήματα παιδικών χορωδιών και θεατρικά, Αθλητικούς Συλλόγους με τμήματα χορού ή γυμναστικής, Ωδεία, Σχολές χορού, Εθελοντές κ.α.) να συμμετέχουν στο πρόγραμμα της εκδήλωσης.

«Σ’ αυτή μας την τολμηρή προσπάθεια, ζητούμε να σταθείτε συμπαραστάτες και μαζί να καταφέρουμε το καλύτερο για ακόμη μία φορά μοιράζοντας γλυκά χαμόγελα στους μικρούς φίλους μας τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων» αναφέρει σχετική ανκοίνωση.

Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί στις παρακάτω ημερομηνίες:

Στην πόλη της Νάουσας (πλατεία Καρατάσου):

Παρασκευή 7 και Σάββατο 8 Δεκεμβρίου ( ώρα 18.00)

Στην πόλη της Αλεξάνδρειας (Πνευματικό Κέντρο):

Παρασκευή 14 και Σάββατο 15 Δεκεμβρίου (ώρα 18.00)

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ώρες μέχρι την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου στο γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ημαθίας.

Τηλ.  Επικ. 23313 50230 (αρμόδια υπάλληλος: Μαρία Ανδρεάδου)

e-mail: andreadou.m@imathia.pkm.gov.gr
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ