Skip to main content

Για γέλια και για κλάματα

Καθημερινά ενημερωνόμαστε για διάφορα στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου που μας κάνουν περισσότερο να κλαίμε παρά να γελάμε.
Κάθε μέρα που περνά έχει το δικό της, ξεχωριστό ενδιαφέρον. Καθημερινά ενημερωνόμαστε για διάφορα στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και λόγω της ενασχόλησης μου με το ρεπορτάζ του Ηρακλή καταγράφω στιγμές που μας κάνουν περισσότερο να κλαίμε παρά να γελάμε. 
 
Μέχρι χθες γελούσαμε με το… αναρμόδιο διαιτητικό δικαστήριο, το οποίο εξέθεσε τον Σοφοκλή Πιλάβιο, καθώς ο πρόεδρος της ΕΠΟ είχε πει στους εκπροσώπους του Ηρακλή να στραφούν σε αυτό για να διεκδικήσουν την παραμονή τους στην Σούπερ Λίγκα. 
 
Σήμερα προστέθηκαν και άλλα και πραγματικά δεν μπορούμε να κρατηθούμε από τα γέλια και τα κλάματα. Αν δεν το γνωρίζετε, να σας ενημερώσουμε πως ο νομικός εκπρόσωπος του Αστέρα Τρίπολης, Βασίλης Κοντοβαζαινίτης, αποτελεί μέλος του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ! Καλό ε;
 
Ο δικηγόρος που «μάχεται» για να πάρει ο Αστέρας την θέση του Ηρακλή στη Σούπερ Λίγκα, λέει «όχι» στην εξέταση της υπόθεσης μέσω του διαιτητικού δικαστηρίου. Τελικά ή μας θεωρούν πολύ βλάκες ή απλά κάνουν ό,τι θέλουν χωρίς να τους ενδιαφέρουν οι επιπτώσεις. 
 
Ο πρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκα κατάγεται από την Αρκαδία, ο Κοντοβαζαινίτης είναι μέλος του διαιτητικού δικαστηρίου και για να σας «φτιάξω» και άλλο, σας μεταφέρω το φοβερό που κυκλοφόρησε για τον Δημήτρη Σμαίλη. 
 
Τι κι αν υπάρχει επιτρεπτό όριο για να είναι κάποιος πέντε χρόνια συνεργάτης της ΕΠΟ. Ο συγκεκριμένος έχει σπάσει τα κοντέρ καθώς βρίσκεται εκεί για 18 χρόνια! Ναι, ο ένας από τους δύο που με την απόφαση τους υποβίβασαν τον Ηρακλή. Πέραν αυτού, απαγορεύεται βάση του άρθρου 7 να συνεργάζεται με ΠΑΕ και αυτός είναι ο ορκωτός λογιστής της Αγίας Παρασκευής. 
 
Τώρα να ρωτήσω αν αυτά τα έλεγξε κανένας ή άδικος κόπος; Αντί για πέντε χρόνια είναι 18 στην ΕΠΟ και συνεργάζεται με ΠΑΕ. Αυτός ο άνθρωπος ενεργεί αντίθετα με τους νόμους και τους κανονισμούς αλλά παίρνει αποφάσεις για το μέλλον ομάδων. 
 
Τις τελευταίες μέρες μας έχουν δείξει περίτρανα, αυτοί που αποφασίζουν, ότι θέλουν πάση θυσία να υποβιβάσουν τον Ηρακλή αλλά είναι τελικά τόσα πολλά τα αυτογκόλ τους που κανείς δεν τους πιστεύει πλέον…