Skip to main content

Για μάχη στο Περιστέρι απόψε ο Άρης - Τα πλάνα του Ένινγκ

Με πίστη και πάθος θα παραταχθεί στη σημερινή ρεβάνς με τον Ατρόμητο η ομάδα του Ένινγκ, προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για τους «4» του Κυπέλλου

Η πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου αποτελεί μονόδρομο για τον Άρη στην αποψινή (19:00/CosmoteSports) ρεβάνς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Η κατάκτηση του τίτλου, άλλωστε, αποτελεί τον μεγάλο στόχο της ομάδας του Ένινγκ για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Ο Γερμανός τεχνικός των κιτρίνων, Μίκαελ Ένινγκ, δεν θα έχει στη διάθεση του τον Ιντέγε, που έμεινε τελικά εκτός αποστολής και το πιθανότερο είναι οτι θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, ενώ στην Αθήνα δεν ταξίδεψαν για λόγους τακτικής οι Μαρτίνες και Τόνσο.

Αντίθετα, ο προπονητής του Άρη μπορεί να υπολογίζει για τον σημερινό αγώνα στο Περιστέρι τον Ντάνιελ Μανσίνι που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Ο προπονητής του Άρη αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-4-2 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Ρόουζ θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Κόρχουτ το αριστερό, ενώ Βέλεθ και Δεληζήσης θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Σάσα και Ματίγια θα αγωνιστούν στα αμυντικά χαφ, ο Φετφατζίδης δεξιά στη μεσαία γραμμή, ο Γκάμα αριστερά και οι Λάρσον και Ντιγκινί στη κορυφή της επίθεσης.