Skip to main content

Για πέμπτη συνεχή χρονιά στο πλευρό της ΚΑΕ ΠΑΟΚ η Βίκος

Η σταθερή υποστήριξη στην ομάδα μπάσκετ του Δικεφάλου στην στην Α1 Basket League «θεμελιώνει μια πολυετή συνεργασία», τονίζει η εταιρεία

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά θα βρίσκεται στο πλευρό της ΚΑΕ ΠΑΟΚ η εταιρεία εμφιαλώσεως Φυσικού Μεταλλικού Νερού, ΒΙΚΟΣ ΑΕ. Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, η σταθερή υποστήριξη στην ομάδα μπάσκετ του Δικεφάλου στην στην Α1 Basket League «θεμελιώνει μια πολυετή συνεργασία».

Η εταιρεία αναλαμβάνει το ρόλο του αποκλειστικού προμηθευτή νερού της ομάδας για τη φετινή αγωνιστική περίοδο 2015 – 2016. «Η ΒΙΚΟΣ ΑΕ, προσφέροντας την ποιοτική υπεροχή των προϊόντων της και πιστή στη φιλοσοφία της για διαρκή και έμπρακτη υποστήριξη των κοινωνικών, πολιτιστικών και αθλητικών δρώμενων, συνεχίζει τη συνεργασία της με την ομάδα μπάσκετ του Π.Α.Ο.Κ., έναν ιστορικό σύλλογο και από τους πιο σημαντικούς πρεσβευτές του ελληνικού μπάσκετ και του ελληνικού αθλητισμού», αναφέρει η σχετική ενημέρωση.

«Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι που για 5η συνεχή χρονιά στηρίζουμε την προσπάθεια της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., θέτοντας παράλληλα ισχυρά θεμέλια για μια μακρόχρονη συνεργασία. Ο χώρος του αθλητισμού αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής κουλτούρας μας και για το λόγο αυτό στηρίζουμε αθλητικούς συλλόγους και επενδύουμε στην ανάδειξη της σπουδαιότητας της άθλησης. Στο πλαίσιο αυτό είμαστε και φέτος αρωγοί και συνοδοιπόροι της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. για μια πετυχημένη πορεία στο Ελληνικό πρωτάθλημα και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα “Eurocup”», δήλωσε σχετικά ο Κωνσταντίνος Σεπετάς, Sales & Marketing Director της Ηπειρωτικής Βιομηχανίας Εμφιαλώσεων ΑE.