Skip to main content

Για υποκίνηση πραξικοπήματος ελέγχεται από τον εισαγγελέα ο Τζήμερος

Η έρευνα θα διαπιστώσει αν έχουν τελεστεί αξιόποινες πράξεις όπως «διέγερση πολιτών» και θα τη διενεργήσει ο εισαγγελέας Παν. Καψιμάλης.

Προκαταρκτική εξέταση, με τη μορφή του κατεπείγοντος, διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών, Ισ. Ντογιάκος, με αφορμή αναρτήσεις  του Θάνου Τζήμερου στο Facebook, με τις οποίες φέρεται να καλεί σε «ανατροπή και εισβολή στο Μέγαρο Μαξίμου, αν η κυβέρνηση δεν υπογράψει συμφωνία με τους δανειστές και η χώρα βρεθεί εκτός ευρώ.

Η έρευνα θα διαπιστώσει αν έχουν τελεστεί αξιόποινες πράξεις όπως «διέγερση πολιτών» και θα τη διενεργήσει ο εισαγγελέας Παν. Καψιμάλης.    

Η επίμαχη ανάρτηση του Θάνου Τζήμερου:

ΤΕΛΟΣ ΧΡΟΝΟΥ. ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ!

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο αλήτης που υποδύεται τον πρωθυπουργό, δεν έφερε συμφωνία σε 48 ώρες. Εξαπάτησε ακόμα μία φορά όσους τον πίστεψαν, και οδηγεί τη χώρα οριστικά πλέον έξω από την Ευρώπη. Σήμερα ΟΛΟΙ θεωρούσαν ότι το Grexit θα αποφασισθεί την επόμενη Κυριακή, γι΄ αυτό συγκλίθηκε συμβούλιο κορυφής, όχι μόνο της Ευρωζώνης αλλά ολόκληρης της Ε.Ε. Οι ηγέτες της Ευρώπης με οδύνη που ήταν εμφανής στα πρόσωπά τους, μιλούσαν για μια τραγωδία, την οποία προσπαθούν να αποτρέψουν.

Ο χαζοχαρούμενος καταληψίας, εκτός τόπου και χρόνου, έβγαλε ακόμη έναν δεκάρικο για μια συμφωνία τάχα μου "κοινωνικής δικαιοσύνης" η οποία βεβαίως θα πρέπει να υποχρεώσει τους Ευρωπαίους φορολογούμενους να πληρώνουν τους διορισμούς του Κατρούγκαλου, τους πελάτες των κομμάτων, τους κουμπάρους και τους συγγενείς των προσωποπαγών θέσεων και τους συνταξιούχους όλου του πολιτικού συστήματος.

Και για να μιλάμε με αριθμούς. Αυτό που οι απατεώνες ονομάζουν κοινωνική δικαιοσύνη είναι να υποχρεώνονται επαγγελματίες χωρίς έσοδα, άνεργοι ιδιοκτήτες ακινήτων και εργαζόμενοι των 500 ευρώ, να πληρώνουν τερατώδεις φόρους και ασφαλιστικές εισφορές για διατηρήσουν τις συντάξεις τους οι 278.833 συνταξιούχοι που παίρνουν από 1500 έως 2000 ευρώ τον μήνα, οι 33.145 που παίρνουν από 2000 έως 2500, και οι 11.281 που παίρνουν από 2500 ευρώ μέχρι πάνω από 4000 ευρώ.

Αυτό που οι απατεώνες ονομάζουν κοινωνική δικαιοσύνη είναι άνθρωποι που ψάχνουν χρόνια να βρουν μία ολιγόωρη έστω δουλειά, να πληρώνουν 2 συντάξεις σε 929.936 άτομα, 3 συντάξεις σε 297.899, 4 συντάξεις σε 50.628, 5 συντάξεις σε 11.036 και από 6 έως 10 συντάξεις (ανά άτομο να μην ξεχνιέμαστε...) σε 1953 “δικαιούχους”, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι μικρότεροι των 60 ετών!

(Επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Εργασίας: http://www.idika.gr/…/presentations/REPORT_HLIOS_2013-07.pdf)

Δεν λεν κουβέντα για αυτό το όργιο αδικίας οι αριστεροί απατεώνες όπως δεν έλεγαν και οι δεξιοί. Διότι οι συνταξιούχοι με τις υψηλές απολαβές είναι οι κολλητοί τους, οι πάτρωνες των συντεχνιών που ανεβάζουν και ρίχνουν κυβερνήσεις και μετακόμισαν από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ.

Για να εξακολουθούν όλοι αυτοί να ζουν εις βάρος μας, προτιμούν να γυρίσουν τη χώρα στη δεκαετία του ’50 εξαθλιώνοντας κυρίως εσένα μισθωτέ και συνταξιούχε, που θα έρθεις να με βρίσεις, αποκαλώντας με γερμανοτσολιά. Γιατί έξοδος από το ευρώ σημαίνει τύπωμα δικού μας νομίσματος το οποίο χωρίς αντίκρυσμα (χρυσό, συναλλαγματικά αποθέματα, εθνική παραγωγή) δεν θα αξίζει ούτε το χαρτί στο οποίο τυπώνεται. 100 τρισεκατομμύρια δολλάρια είναι η αξία κάθε χαρτονομίσματος της Ζιμπάμπουε με το οποίο οι πιτσιρικάδες φτιάχνουν σαΐτες. Θα παίρνεις λοιπόν μια σακούλα χαρτονομίσματα και δεν θα μπορείς να αγοράσεις ούτε ένα αυγό. Εγώ θα έχω να ζήσω. Έχω κάνει το κουμάντο μου. Εσύ δεν θα έχεις. Αλλά δεν θέλω να ζήσω σε μια χώρα που το 90% του πληθυσμού δεν θα έχει ούτε να φάει.

Γι’ αυτό δεν πρόκειται να αφήσουμε τους εγκληματίες να χρεοκοπήσουν οριστικά τη χώρα. ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ! Θα περιμένουμε μέχρι την Παρασκευή 8:30 το πρωί, που θα καταθέσουν την τελευταία τους πρόταση. Αν μάθουμε ότι είναι ακόμα μια απάτη, κατεβαίνουμε στον δρόμο, (θα ειδοποιηθείτε για το πού και ποια ώρα) μπαίνουμε στο Μαξίμου, στα Υπουργεία της Εθνικής Μειοδοσίας και τους πετάμε έξω με τις κλωτσιές. Το αστείο παρατράβηξε. Δεν θα ζήσουν τα παιδιά μας σε σοβιετικό καθεστώς για να διατηρούν οι σταλινοφασίστες τις φαντασιώσεις τους και οι πελάτες τις αργομισθίες.

Παρασκευή πρωί ή υπογράφουν ή ξηλώνονται.