Skip to main content

Για sold out με ΑΕΚ, χωρίς οπαδούς στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Σήμερα τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το κυριακάτικο ντέρμπι στο «Κλ. Βικελίδης», ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΚ, τα οποία αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα
Σήμερα τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το κυριακάτικο ντέρμπι στο «Κλ. Βικελίδης», ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΚ.

Οι «κίτρινοι» είναι αισιόδοξοι ότι οι φίλοι τού συλλόγου θα δείξουν μεγάλη διάθεση για να αποκτήσουν εισιτήρια, ενώ κάποιες φωνές μέσα στην ομάδα κάνουν λόγο ακόμα και για sold out.

Ο ενθουσιασμός των οπαδών τού συλλόγου μετά τη νίκη στο ντέρμπι της πόλης, επί του ΠΑΟΚ, είναι τεράστιος και το απόγευμα της Κυριακής αναμένεται το γήπεδο να είναι γεμάτο.

Χωρίς οπαδούς στο Γ. Καραϊσκάκης

Αρνητική ήταν η απάντηση που έλαβε η ΠΑΕ Άρης σε σχετική αίτησή της για εισιτήρια στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αιτήθηκε χορήγηση εισιτηρίων από την ΠΑΕ Ολυμπιακός για το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής στο Φάληρο. Μάλιστα, για το γεγονός αυτό απέστειλε το αίτημα στην πειραϊκή ΠΑΕ, ζητώντας 1000 εισιτήρια για το παιχνίδι στις 24 Οκτωβρίου στον Πειραιά για τις ανάγκες των οπαδών της.

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός έδωσε αρνητική απάντηση στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, κάτι το οποίο είχε συμβεί άλλωστε και την περσινή περίοδο όταν οι «κίτρινοι» είχαν διατυπώσει αντίστοιχο αίτημα.