Skip to main content

Για τέταρτη θητεία ο Τάσος Τζήκας πρόεδρος ΔΣ του ΣΕΠΕ - Όλο το σχήμα

Ως αντιπρόεδροι του νέου Διοικητικού Συμβουλίου ορίστηκαν η Γιώτα Παπαρίδου από την AGILTECH ΑΕ και ο Αντώνης Τσιμπούκης από την CISCO SYSTEMS ΑΕ.

Ολοκληρώθηκαν χθες, Τρίτη 20 Ιουνίου 2017 οι διαδικασίες συγκρότησης σε σώμα του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΠΕ, που προέκυψε από τις εκλογές της Γενικής Συνέλευσης της 15ης Ιουνίου 2017.

Η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής:

Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου
Τάσος Τζήκας, ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΕ

Α΄ Εκτελεστική Αντιπρόεδρος
Γιώτα Παπαρίδου, AGILTECH ΑΕ

Β΄ Αντιπρόεδρος
Αντώνης Τσιμπούκης, CISCO SYSTEMS ΑΕ

Γενική Γραμματέας
Ειρήνη Νικολαΐδη, ΟΤΕ ΑΕ

Ειδικός Γραμματέας
Σπύρος Πουλίδας, IBM ΕΛΛΑΣ ΑΕ

Ταμίας
Αντώνης Τζωρτζακάκης, WIND ΕΛΛΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΕΒΕ

Μέλος ΔΣ
Βασίλης Ορφανός, CORESEC AE

Μέλος ΔΣ
Κωνσταντίνος Τζοάννης, TCS TOOLBOX CONSULTING SERVICES IKE

Μέλος ΔΣ
Στυλιανός Χριστάκος, ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΙΣ ΜΕΠΕ.

«Είναι μεγάλη τιμή, για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και έμενα προσωπικά, η εμπιστοσύνη που μας δείχνει ο κλάδος και τα μέλη μας, για μία ακόμη φορά», δήλωσε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΠΕ, Τάσος Τζήκας, ο οποίος εκλέγεται για τέταρτη συνεχή θητεία.

Όπως είπε ο ίδιος, «το όραμα να γίνουν οι ψηφιακές τεχνολογίες βασική συνιστώσα ανάπτυξης για την οικονομία τα επόμενα χρόνια, για να ξεπεράσουμε την κρίση και να δημιουργήσουμε μία νέα στρατηγική βιομηχανία Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών είναι η μόνιμη πυξίδα που κατευθύνει το στρατηγικό σχεδιασμό του ΣΕΠΕ και τις καθημερινές παρεμβάσεις μας».

«Η Ελλάδα την επόμενη πενταετία θα πρέπει να καταξιωθεί στο διεθνή οικονομικό χάρτη ως μια χώρα που παράγει τεχνολογία. Διαθέτουμε και τις επιχειρήσεις και το ανθρώπινο δυναμικό για να το πετύχουμε», κατέληξε ο κ. Τζήκας.

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 1995. Ο ΣΕΠΕ, ως θεσμικός συνομιλητής και εταίρος της πολιτείας παρέχει έγκυρη και υπεύθυνη γνωμοδότηση για τη βέλτιστη αξιοποίηση της χρήσης των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών, με στόχο την ανάπτυξη της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας.

Τα μέλη του ΣΕΠΕ είναι επιχειρήσεις του κλάδου Ψηφιακής Τεχνολογίας απ’ όλη την Ελλάδα που παρέχουν εργασία σε περισσότερους από 100.000 εργαζομένους και εκπροσωπούν περίπου το 95% του συνολικού κύκλου εργασιών της εγχώριας αγοράς, ποσοστό που αντιστοιχεί στο 8% του ΑΕΠ.

Ο ΣΕΠΕ είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Ψηφιακής Τεχνολογίας (DIGITALEUROPE), του Ευρωπαϊκού Παρατηρητηρίου Πληροφορικής (EITO) και του Παγκοσμίου Συνδέσμου Πληροφορικής και Υπηρεσιών Τεχνολογίας (WITSA).