Skip to main content

Για θέσπιση αντιδημαρχίας Τουρισμού δεσμεύτεται ο Γκιουλέκας

Έμφαση στην στήριξη της επιχειρηματικότητας, και ιδιαίτερα της νεανικής, με την παροχή κινήτρων, ανακοίνωσε ότι θα δώσει ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κώστας Γκιουλέκας.
Έμφαση στην στήριξη της  επιχειρηματικότητας, και ιδιαίτερα της νεανικής, με την παροχή  κινήτρων όπως η μείωση των δημοτικών τελών ανακοίνωσε ότι θα δώσει ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κώστας  Γκιουλέκας, στο πλαίσιο της  συνάντησής του με τη διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος-Παράρτημα της Κεντρικής Μακεδονίας.

Όπως τόνισε, μία από τις βασικές προτεραιότητές του από τη θέση του Δημάρχου θα είναι η ανάδειξη της Θεσσαλονίκης σε μια πόλη που θα δίνει ιδιαίτερη σημασία στην επιχειρηματικότητα και την προσέλκυση επενδύσεων. Συγκεκριμένα, σημείωσε ότι ο στόχος αυτός θα επιτευχθεί:

  • με την ανάπτυξη συνεχούς και μόνιμης συνεργασίας τόσο με το Οικονομικό Επιμελητήριο όσο και με το σύνολο των Επιμελητηρίων και παραγωγικών φορέων της πόλης, με στόχο την τόνωση και ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας,
  • με την παροχή κινήτρων μέσω της μείωσης των δημοτικών τελών, για νέους επιχειρηματίες, και τη δημιουργία Γραφείου Νεανικής Επιχειρηματικότητας, που θα έχει ως αντικείμενο τη δικτύωση των νέων και των ανέργων με την αγορά εργασίας.
  • με τη σύσταση Αντιδημαρχίας Τουρισμού, που θα αναλάβει δράσεις προβολής της Θεσσαλονίκης στο εξωτερικό και δημιουργίας τουριστικής υπεραξίας για την πόλη,
  • με την καταπολέμηση του παραεμπορίου.
    
Αύριο, ο κ. Γκιουλέκας θα παρουσιάσει στο Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης τις βασικές θέσεις του συνδυασμού του για τη Θεσσαλονίκη, «που αντιστέκεται στην κρίση και πρωτοστατεί στην επόμενη μέρα».