Skip to main content

Για τη νίκη στο Περιστέρι

Χωρίς τους Γιάκομπ και Κονέ θα αγωνιστεί ο Ηρακλής το Σάββατο στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Ο Γιόζεφ Μπουμπένκο, εκτός από αυτές τις δύο απουσίες, δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα αγων
Χωρίς τους Γιάκομπ και Κονέ θα αγωνιστεί ο Ηρακλής το Σάββατο στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Ο Γιόζεφ Μπουμπένκο, εκτός από αυτές τις δύο απουσίες, δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα αγωνιστικό. Γιάντσης και Ηλιάδης βλέπουν ενδεκάδα.

Με την ψυχολογία στα ύψη μετά και την νίκη επί του Ολυμπιακού, ο Ηρακλής θα αντιμετωπίσει αύριο στο Περιστέρι τον Ατρόμητο. Οι «κυανόλευκοι» μπορεί να έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στη μεγάλη κατηγορία, όμως δεν σημαίνει πως σκοπεύουν να ρίξουν λευκή πετσέτα στα υπόλοιπα παιχνίδια του Πρωταθλήματος.

Οι Θεσσαλονικείς ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με μια προπόνηση το πρωί στις εγκαταστάσεις της Μίκρας. Ο Παπαστεριανός, ο Βουτσιάς και ο Mαρκές είναι εκτός μάχης, λόγω των προβλημάτων τραυματισμών που αντιμετωπίζουν, ενώ ποινή εκτίουν οι Iκομπ και Κονέ.

Ο Γιόζεφ Μπουμπένκο μετά το τέλος της προπόνησης επέλεξε τους εξής (18) ποδοσφαιριστές για την αποστολή: Φερνάντες, Μπαντής, Κατσαμπής, Παπαζαχαρίας, Γιαννούλης, Σαρακατσάνος, Μάρτος, Λέκι, Ριμόλντι, Καρλίνιος, Γκαρσία, Μάρα, Μιλάνο, Επστάιν, Κομπαγιάσι, Ηλιάδης, Γιάντσης, Βέλλιος.

Ο Σλοβάκος τεχνικός δείχνει να προτιμάει το κλασικό 4-4-2, με την κλασική τετράδα της άμυνας Παπαζαχαριά, Κατσαμπή, Λέκι και Μάρτος. Ηλιάδης και Καρλίνιος θα είναι οι δύο κόφτες, με τους Μάρα και Πίτου να κινούνται στις πτέρυγες. Παρτενέρ του Γιάντση θα είναι ο Κομπαγιάσι.