Skip to main content

Για την τιμή του ο Άρης, 86-61 τη Ντνίπρο στο Παλέ (video)

Αν και αποκλεισμένος,ο «Αυτοκράτορας» έπαιξε σήμερα για την ιστορία και τη βαριά του φανέλα ντουμπλάροντας εύκολα τις νίκες του εναντίον των Ουκρανών.

Τη νίκη με 86-61 επί της Ντνίπρο κατέκτησε ο Άρης στο «Nick Galis Hall» για την 5η αγωνιστική των ομίλων του FIBA Europe Cup.

Υπενθυμίζεται πως ο «Αυτοκράτορας» έχει μείνει και τυπικά από την προηγούμενη αγωνιστική εκτός συνέχειας μετά την ήττα στη Φινλανδία από την Κατάγια όμως σήμερα έπαιξε για την ιστορία και τη βαριά του φανέλα ντουμπλάροντας εύκολα τις νίκες του κόντρα στην ουκρανική ομάδα.

Μελανό σημείο της αναμέτρησης ήταν ο τραυματισμός του Διαμαντή Σλαφτσάκη καθώς ο 24χρονος φόργουορντ χτύπησε στον δεξιό αστράγαλο -προσπαθώντας να πάρει ένα ριμπάουντ στις αρχές του 4ου δεκαλέπτου- και αποχώρησε με έντονους πόνους.

Πρωταγωνιστές για τους νικητές του Βαγγέλη Αγγέλου ήταν οι Λάκι Τζόουνς με 19 πόντους, Γκάρι ΜακΓκι με 15 πόντους και 8 ριμπάουντ και Μπορίς Νταλό με 15 πόντους, 4 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Αντίθετα από τους ηττημένους του Πάβλο Αγκάποφ ήταν οι Στάνισλαβ Τιμοφεγένκο και Μαξίμ Ζαγκουρντάγιεφ που πέτυχαν έκαστως από 14 πόντους.