Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021
x

ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΖΕΡΒΑΣ - ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ

Στην Αθήνα βρέθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης όπου συζήτησε με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών για τις εξελίξεις και τα χρηματοδοτικά προγράμματα.

Με αυτοδιοικητική αλλά και με ατζέντα πόλης προσήλθε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας στη συνάντηση που είχε σήμερα το μεσημέρι στην Αθήνα με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Αυτοδιοίκησης, Στέλιο Πέτσα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του δήμου Θεσσαλονίκης, σε αυτήν την πρώτη συνάντηση του δημάρχου Θεσσαλονίκης με τον νέο αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, η οποία πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συνεργασίας, συζητήθηκαν μεταξύ άλλων θέματα που αφορούν την επικείμενη μεταρρύθμιση στον χώρο της αυτοδιοίκησης.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν, ακόμη, ζητήματα σχετικά με την αξιοποίηση από πλευράς Δήμου Θεσσαλονίκης του αναπτυξιακού προγράμματος “Αντώνης Τρίτσης”, με σκοπό τη χρηματοδότηση σημαντικών παρεμβάσεων σε ένα ευρύ πεδίο, αλλά και για την εξέλιξη του προγράμματος “Φιλόδημος ΙΙ”.

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας, εξάλλου, απηύθυνε πρόσκληση στον κ. Πέτσα να επισκεφθεί το αμέσως επόμενο διάστημα τη Θεσσαλονίκη.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ