Skip to main content

Για το 2022 αναβάλλεται η Διεθνής Έκθεση Επεξεργασίας Χυτών και Σφυρήλατων

Η προγραμματισμένη για φέτος τον Ιούνιο Διεθνής Έκθεση Επεξεργασίας Χυτών και Σφυρήλατων CastForge αναβάλλεται για τον Ιούνιο του 2022.

Για τον Ιούνιο του 2022 αναβάλλεται η προγραμματισμένη για φέτος τον Ιούνιο Διεθνής Έκθεση Επεξεργασίας Χυτών και Σφυρήλατων CastForge, που επρόκειτο να λάβει χώρα στη Στουτγκάρδη. Η διεθνής διοργάνωση, την οποία στην Ελλάδα αντιπροσωπεύει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο μέσω του Εκθεσιακού Οργανισμού Landesmesse Stuttgart GmbH, αποφασίσθηκε να ανοίξει τις πύλες της το διάστημα 21.-23.06.2022.

Στους χώρους της διοργάνωσης, κατασκευαστές εξαρτημάτων ή εξειδικευμένοι επεξεργαστές θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους και θα έλθουν σε επαφή με διεθνείς αγοραστές και υπεύθυνους λήψης αποφάσεων εταιρειών από όλους τους σχετικούς κλάδους της βιομηχανίας. Η έκθεση αφορά στους τομείς κατασκευών μηχανών και εγκαταστάσεων, τεχνολογίας κίνησης, αντλιών και υδραυλικής βιομηχανίας και κατασκευής επαγγελματικών οχημάτων.

Η τελευταία CastForge πραγματοποιήθηκε το 2018, με τη συμμετοχή 153 εκθετών από 18 χώρες, όπου για πρώτη φορά οι επαγγελματίες του κλάδου είχαν τη δική τους πλατφόρμα, στην οποία φιλοξενήθηκε στο σύνολό της η αλυσίδα αξίας από τα χυτά ή σφυρήλατα υλικά έως την επεξεργασία μηχανών και τα τελικά τμήματα. Η διοργάνωση κέρδισε την προσοχή 3.700 εμπορικών επισκεπτών.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση, μπορεί να αναζητήσει κάθε ενδιαφερόμενος στην ιστοσελίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου https://www.german-fairs.gr/index.php?id=1754&no_cache=1 και στο link https://www.messe-stuttgart.de/castforge/en/ ή να επικοινωνήσει στα τηλ. 210 64 19 028  και  210 64 19 000.