Skip to main content

Για το... lockdown στη Σλόβαν και το καπάρωμα της δεύτερης θέσης ο ΠΑΟΚ στη Μπρατισλάβα

Το μομέντουμ για Λουτσέσκου και παίκτες δεν είναι και το καλύτερο, ωστόσο ο Δικέφαλος πρέπει να παίξει τα... ρέστα του εάν θέλει να προκριθεί

Μετά το «διπλό» στο Γιβραλτάρ επί της Λίνκολν, αλλά και αυτό στη Δανία επί της Κοπεγχάγης, ο ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου καλείται να κάνει κάτι αντίστοιχο και απόψε στη Μπρατισλάβα, στη Σλοβακία, η οποία έχει τεθεί σε lockdown λόγω έξαρσης της πανδημίας.

Ο ΠΑΟΚ των 7 βαθμών αντιμετωπίζει τη Σλόβαν με την οποία ισοβαθμεί, αλλά οι Σλοβάκοι είναι δεύτεροι στον όμιλο.

Το μομέντουμ για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους παίκτες του δεν είναι και το καλύτερο, μετά την ήττα από τον Ατρόμητο και το παιχνίδι με τον Άρη να ακολουθεί, ωστόσο άπαντες στην ομάδα δείχνουν να έχουν αντιληφθεί τη μεγάλη σημασία του αποψινού αγώνα ο οποίος λογίζεται ως τελικός.

Με νίκη απόψε ο ΠΑΟΚ πάει στους 10 βαθμούς, αφήνοντας στους 7 τη Σλόβαν και «αγκαλιάζει» τη δεύτερη θέση, δεδομένου ότι την τελευταία αγωνιστική στην Τούμπα, υποδέχεται τη Λίνκολν. Σε περίπτωση ισοπαλίας, τα πάντα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική, στην οποία ο ΠΑΟΚ θα θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από τη Σλόβαν, η οποία θα αγωνίζεται στην έδρα της (πιθανότατα αδιάφορης βαθμολογικά) Κοπεγχάγης.

Με την αποστολή της ομάδας ταξίδεψε ο Βιεϊρίνια για ψυχολογικούς λόγους, καθώς δεν μπορεί να αγωνιστεί, ενώ επιστρέφει ο Μιτρίτσα μετά τον τραυματισμό του. Αουγκούστο και Ολιβέιρα έμειναν εκτός λόγω τραυματισμών, αλλά και ο Μιχαηλίδης, λόγω τιμωρίας.

Για τη Σλόβαν, που περίμενε να γεμίσει το γήπεδο της απόψε, υπήρξε μεγάλος εκνευρισμός τις προηγούμενες ημέρες, με τις κυβερνητικές αποφάσεις για τον περιορισμό της πανδημίας, καθώς το «Τεχέλνε Πόλε» θα είναι άδειο σήμερα και μόνο οι άνθρωποι των ομάδων θα βρίσκονται μέσα σε αυτό.

Ο έμπειρος και καλός μέσος Κανκάβα έχει τεθεί νοκ-άουτ για την αποψινή αναμέτρηση, λόγω τραυματισμού.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ολλανδός, Ντένις Χίγκλερ, και φυσικά όλη η διαιτητική ομάδα είναι από την ίδια χώρα.

Ο αγώνας ξεκινάει στις 19:45 και θα μεταδοθεί από το OTE Sport 3 HD.