Skip to main content

Για το παιχνίδι ΠΑΟΚ-Πάρτιζαν μίλησαν οι ΜακΦάντεν και Χάτσερ (video)

Οι δύο παίκτες και φίλοι με κοινή καταγωγή από το Φλιντ μίλησαν για τον αγώνα της Τετάρτης, την ατμόσφαιρα του γηπέδου αλλά και τον επαναληπτικό

H πρώτη μάχη του ΠΑΟΚ με την Πάρτιζαν ολοκληρώθηκε, οι ασπρόμαυροι από τη Σερβία με τη νίκη (74-76) τους στο PAOK Sports Arena, πήραν προβάδισμα, όλα όμως θα κριθούν στο δεύτερο παιχνίδι που θα διεξαχθεί σε δύο εβδομάδες στο Βελιγράδι.

Και σε αυτό συμφωνούν ο Θαντ ΜακΦάντεν και ο Γουίλιαμ Χάτσερ, δύο καλοί φίλοι, με κοινή καταγωγή από το Φλιντ του Μίσιγκαν, οι οποίοι μίλησαν στην κάμερα του www.paokbc.gr για τον αγώνα τα Τετάρτης, την ατμόσφαιρα που υπήρχε στο γήπεδο, αλλά και τον επαναληπτικό.

Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσαν οι δύο καλαθοσφαιριστές:

Γουίλιαμ Χάτσερ για τη νίκη, την ατμόσφαιρα και τη ρεβάνς: «Αισθάνομαι ωραία που πήραμε τη νίκη, αλλά η διαφορά των 2 πόντων είναι πολύ μικρή. Αυτό ήταν μόνο το πρώτο ημίχρονο της σειράς ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Πάρτιζαν, καθώς σε δύο εβδομάδες θα παίξουμε ξανά στο Βελιγράδι. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή. Καταλαβαίνουμε ότι οι φίλαθλοι των δύο ομάδων έχουν μία αδερφική σχέση και ήταν ενθουσιασμένοι που ο ΠΑΟΚ και η Πάρτιζαν έπαιζαν μεταξύ τους. Ήταν σαν μια οικογενειακή συνάντηση για αυτούς, αλλά και οι δύο ομάδες θέλουν να νικήσουν. Έχουμε άλλο ένα παιχνίδι στο Βελιγράδι, το οποίο ουσιαστικά ξεκινάει από το μηδέν, καθώς όποιος το πάρει θα προκριθεί. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε, όπως και οι αντίπαλοι και θα τα πούμε στο Βελιγράδι σε δύο εβδομάδες».

Θαντ ΜακΦάντεν για την ήττα του ΠΑΟΚ και τις ελπίδες πρόκρισης:

«Σίγουρα μισώ την ήττα και δεν είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, αλλά χάσαμε μόνο με 2 πόντους και εφόσον είναι μια σειρά διπλών αγώνων, αν νικήσουμε με 3 πόντους στο δεύτερο αγώνα περνάμε στην επόμενη φάση. Είμαστε απογοητευμένοι από την ήττα αλλά δεν χρειάζεται να απογοητευτούμε περισσότερο, καθώς ακόμα κυνηγάμε την πρόκριση όπως είπε και ο Γουίλιαμ. Πρέπει να περιορίσουμε τα μικρά λάθη, εκείνα τα λάθη τα οποία αυτοί εκμεταλλεύτηκαν. Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο αυτοί έκαναν το παιχνίδι τους, στο δεύτερο περισσότερο επιβάλαμε εμείς το δικό μας παιχνίδι. Έχουμε δύο εβδομάδες καιρό για να δούμε ξανά τον αγώνα, να δουλέψουμε πάνω σε αυτό και να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι».

Γουίλιαμ Χάτσερ για το βαρύ πρόγραμμα της Πάρτιζαν:

«Ο Φεβρουάριος είναι πολύ δύσκολος μήνας όσον αφορά το πρόγραμμα μας. Πρέπει να πάμε στο Ζάγκρεμπ για να παίξουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι κόντρα στην Τσεντεβίτα, με τις δύο ομάδες να δίνουν μάχη για τη θέση τους στα play offs της Αδριατικής Λίγκας. Στη συνέχεια έχουμε ένα τουρνουά από τις 16 ως τις 19 Φεβρουαρίου όπου θα παίξουμε τρία ματς σε τρεις μέρες αν συνεχίσουμε με νίκες και μετά θα υποδεχθούμε τον ΠΑΟΚ. Είναι δύσκολο, αλλά δεν μπορούμε να έχουμε κάποια δικαιολογία καθώς είναι ένα κομμάτι της χρονιάς. Έτσι είναι φτιαγμένο το πρόγραμμα. Πρέπει να δώσουμε αυτά τα παιχνίδια, να προσέχουμε το σώμα μας και να ξεκουραστούμε όσο πιο πολύ μπορούμε για να προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Όσον αφορά τον επαναληπτικό, θα περιμένουμε άλλη μία σκληρή μάχη για τη νίκη. Ο ΠΑΟΚ θα έρθει στο Βελιγράδι για τη νίκη, αλλά εμείς θα πρέπει να προστατέψουμε την έδρα μας. Θα είναι ακόμα ένα ενδιαφέρον παιχνίδι και θα δούμε τι θα γίνει σε δύο εβδομάδες».

Τελικά το Φλιντ βγάζει καλούς παίκτες;

Γουίλιαμ Χάτσερ: «Είμαστε δύο πολύ καλοί παίκτες από το Φλιντ! Όλοι καταλαβαίνουν ότι ο Θαντ είναι ο… άνθρωπος μου εδώ. Μιλούσα στα media για αυτόν όταν υπέγραψε στον ΠΑΟΚ, ξέρω τις δυνατότητες του.

Είναι στην ίδια αποστολή που είμαι κι εγώ, αφού και οι δύο προσπαθούμε να εκπροσωπήσουμε την πόλη μας. Έχουμε δείξει στην επαγγελματική μας καριέρα ότι είμαστε ικανοί να το κάνουμε. Είμαι περήφανος για τον τρόπο που έπαιξε σήμερα σαν να είμαι ο μεγάλος του αδερφός. Είμαι χαρούμενος όταν τα πάει καλά, ξέρω ότι είναι κι αυτός χαρούμενος όταν τα πηγαίνω εγώ καλά και όπως είπα απλά προσπαθούμε να εκπροσωπήσουμε την πόλη μας».

Θαντ ΜακΦάντεν: «Είμαστε ανταγωνιστικοί! Με κέρδισε στο πρώτο παιχνίδι και μπορεί να είναι αδερφός μου αλλά είμαστε ανταγωνιστικοί και μισούμε να χάνουμε. Είμαστε σαν τον ΠΑΟΚ με την Πάρτιζαν. Είμαστε αδέρφια και έχουμε σεβασμό ο ένας για τον άλλον, αλλά στο παρκέ είμαστε εχθροί. Αισθάνομαι ότι εκπροσωπούμε το Φλιντ. Δεν τα παρατάμε ποτέ, είμαστε σκληροί και νομίζω ότι εκπροσωπούμε την πόλη μας επάξια».