Skip to main content

Γιάννα Αγγελοπούλου: Δεν μεταναστεύω για φορολογικούς λόγους

Η επιχειρηματίας είπε ότι αισθάνθηκε υποχρεωμένη να υπενθυμίσει τις θεμελιώδεις αγκυρώσεις που η Ελλάδα δεν νοείται να χάσει: τη συμμετοχή στην Ε.Ε.

Με τη φράση «άλλοτε κρύο, άλλοτε ζέστη» σχολίασε την πορεία της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα η Γιάννα Αγγελοπούλου, λέγοντας ότι «κάποιες στιγμές τα πράγματα πήραν δρόμο ολισθηρό».

Μιλώντας στην εφημερίδα «Καθημερινή», η επιχειρηματίας παραδέχθηκε ότι αισθάνθηκε υποχρεωμένη να υπενθυμίσει τις θεμελιώδεις αγκυρώσεις που η Ελλάδα δεν νοείται να χάσει - δηλαδή τη συμμετοχή στην Ε.Ε.

Όσον αφορά τις σχέσεις που διατηρεί με τον κ. Τσίπρα, σημείωσε ότι «είδα μια απόπειρα καινούργιων ανθρώπων - και νέων, κυρίως όμως καινούργιων - να δουν τα πράγματα αλλιώς, σε μια Ελλάδα κουρασμένη».

Κληθείσα να αναφέρει τους λόγους μεταφοράς των οικογενειακών επιχειρήσεων εκτός Ελλάδος, διέψευσε την κατηγορία της «φορολογικής μετανάστευσης» και διαβεβαίωσε ότι πληρώνει - και θα συνεχίσει να πληρώνει - κανονικά τους φόρους της.

Κάνοντας ειδική μνεία στο ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών, η κα Αγγελοπούλου έκανε λόγο για «άγρια υπόθεση» και δήλωσε άγνοια για το εάν θα προκύψει ένα καλύτερο τηλεοπτικό προϊόν.