Skip to main content

Γιαννάκης: Υπόδειγμα προσπάθειας οι Τσαϊρέλης και Μούρτος

Ο «Δράκος» εξέφρασε την πεποίθησή του πως ο «Αυτοκράτορας» θα εμφανιστεί καλύτερος σε σχέση με τον αγώνα πρωταθλήματος εναντίον του Ολυμπιακού

Τον έλεγχο του ρυθμού, τη σωστή αμυντική λειτουργία και το γρήγορο παιχνίδι έθεσε ως στόχους του Άρη για τον αυριανό μεγάλο ημιτελικό εναντίον του Ολυμπιακού στο «Nick Galis Hall» (18:30, ΕΡΤ1), ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του «Αυτοκράτορα»:

«Το παιχνίδι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό είναι διαφορετικό σε σχέση με το αντίστοιχο για το πρωτάθλημα όπου δεν καταφέραμε να είμαστε υπομονετικοί και σκληροί σαν ομάδα.

Θέλω να πιστεύω ότι μάθαμε απ' αυτόν τον αγώνα και θα εμφανιστούμε καλύτεροι στον ημιτελικό που έχει διαφορετική ψυχολογία γιατί είναι ένα νοκ άουτ παιχνίδι. Φαβορί είναι ο Ολυμπιακός αλλά νομίζω ότι αυτή τη φορά θα είμαστε πιο συγκεντρωμένοι ώστε να μπορέσουμε να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο, κάτι το οποίο έχουμε καταφέρει σε κάποια διαστήματα προηγούμενων αναμετρήσεων.

Είναι ένα ματς που θα πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό. Θέλουμε να βρούμε ευκαιρίες να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό αλλά συγχρόνως θα πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί στην άμυνα μας γιατί ο Ολυμπιακός στον τελευταίο μας αγώνα ευστόχησε σε πολλά μακρινά σουτ αφού βρέθηκε σε φοβερή μέρα. Πιστεύουμε ότι αυτή τη φορά με την καλή μας άμυνα θα μπορέσουμε να ελέγξουμε το παιχνίδι».

Μάλιστα, ο «Δράκος» απηύθυνε κάλεσμα στους φίλους της ομάδας να έρθουν στο γήπεδο:

«Ελπίζω ο κόσμος να μας στηρίξει. Τα παιδιά δουλεύουν σκληρά και ιδιαίτερα ο Τσαϊρέλης και ο Μούρτος που είναι υπόδειγμα προσπάθειας, αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά προσπαθούν πάρα πολύ γιατί όσο και να λέμε ότι παίξαμε αρκετούς αγώνες, έχουμε λίγο καιρό μαζί και γι' αυτό τον λόγο έχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας. Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο γιατί μπορεί να δώσει ώθηση και πίστη στα παιδιά από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό».