Skip to main content

Γιαννάκης: Περνάμε δύσκολες ώρες,άνθρωποι δουλεύουν ηρωϊκά για τον Άρη

«Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια, λέμε ότι η ομάδα είναι μεγάλη, πρέπει να παρακινήσουμε τον κόσμο για να γίνει ακόμη μεγαλύτερη», δήλωσε ο «Δράκος»

Για τα προβλήματα του Άρη μίλησε στη media day ενόψει του αυριανού αγώνα εναντίον της Μπεσικτάς ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Ο «Δράκος» εξέφρασε την απογοήτευσή του για τις συνθήκες που επικρατούν στο σύλλογο εκφράζοντας παράλληλα την ελπίδα του πως οι συναντήσεις των διοικούντων θα φέρουν ένα ουσιαστικό αποτέλεσμα για το παρόν και το μέλλον του «Αυτοκράτορα».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων»:

«Έχουμε να παίξουμε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Η Μπεσικτάς φτιάχτηκε για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα στην Τουρκία, έχει τη δυνατότητα να κάνει αλλαγές παικτών κι εμείς θα προσπαθήσουμε να διασκεδάσουμε το παιχνίδι και να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Ξέρουμε τις δυσκολίες, υπάρχει μια νευρικότητα… θα δούμε».

Σχετικά με τη συμμετοχή του Γιάννη Αθηναίου, είπε: «Ο Αθηναίου μπήκε λίγο στην προπόνηση, θα δούμε. Δεν είναι στο 100%, έχει μείνει αρκετά καιρό έξω και δεν είναι τόσο εύκολο σ’ ένα παιχνίδι όπου ο ρυθμός θα είναι πάνω κάτω. Έχουμε και το πρόβλημα του Πουλιανίτη. Έχουμε αρκετά προβλήματα που δεν είναι μόνο αγωνιστικά».

Για την ποινή απαγόρευσης μετεγγραφών και τις συνθήκες εργασίας. «Από την αρχή της χρονιάς και όλο αυτό το διάστημα προσπαθούμε να φέρουμε φυσιολογικά αποτελέσματα, διαχειριζόμενοι μη φυσιολογικές συνθήκες. Υπάρχει μια διεργασία, ελπίζω να οδηγήσουν κάπου οι συναντήσεις. Υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν ηρωικά στα γραφεία, στα αποδυτήρια, στο γήπεδο και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Και οι φίλαθλοί μας είναι ηρωικοί κι έδειξαν την αγάπη τους για την προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά και τους αξίζει αυτή η συμπαράσταση. Θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει κάτι σήμερα σε ότι αφορά το ban είναι ένα ακόμη δύσκολο πρόβλημα. Ό,τι και να πω είναι λίγο», είπε και συμπλήρωσε:

«Είμαστε εδώ για να δουλέψουμε μα τους ανθρώπους που αγαπάνε την ομάδα. Ελπίζω ότι θα βρεθούν αυτοί που θα σηκώσουν τα μανίκια δουλέψουν για ομάδα. Εγώ θα είμαι δίπλα τους, μαζί με τα παιδιά. Ο Άρης αξίζει να έχει την εικόνα που του πρέπει σε όλους τους τομείς, αγωνιστικό και διοικητικό. Περνάμε δύσκολες ώρες από την αρχή της χρονιάς».

Σε ερώτηση σχετική με τον Γκάρι Μπελ ο οποίος έχει φτάσει στα όριά του και σκέφτεται την έξοδο: «Όλα τα παιδιά είναι. Ό,τι και να πω είναι λίγο. Ο Γκάρι είναι ένα παιδί το οποίο δουλεύει πολύ, δείχνει τη διάθεση να παίξει για την ομάδα και πρέπει και η ομάδα να δείξει την ανάλογη στάση κι ελπίζω να το κάνει απέναντι σε όλα τα παιδιά. Προβλήματα έχουν και οι άνθρωποι που δουλεύουν στα γραφεία τα οποία μας βοηθούν απίστευτα, τους αγαπάμε και τους στηρίζουμε. Το ίδιο ισχύει και για τους ανθρώπους που δουλεύουν στα αποδυτήρια. Θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει κάτι ώστε πραγματικά να δημιουργηθεί καλύτερη διάθεση σε όλους, γιατί πάντα η διάθεση βοηθάει στο να δώσεις όσο το δυνατόν περισσότερα και να είσαι πιο αποτελεσματικός. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια, λέμε ότι η ομάδα είναι μεγάλη, πρέπει να παρακινήσουμε τον κόσμο για να γίνει ακόμη μεγαλύτερη. Πρέπει να δουλέψουμε όλοι σκληρά και να είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια που κάνουμε».