Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021
x

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ: ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΘΕΑΤΕΣ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ MOTOCROSS

Παραμένει η αγωνία για τους δύο άτομα που τραυματίστηκαν μετά το σοκαριστικό ατύχημα που σημειώθηκε σε αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένουν οι δύο θεατές που τραυματίστηκαν σοβαρά, μετά το σοκαριστικό ατύχημα που σημειώθηκε σε αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross, στα Γιαννιτσά, ενώ ήδη οι αρχές έχουν προβεί σε δύο συλλήψεις.

Οι δύο νεαροί τραυματίες, ηλικίας 16 και 27 ετών, νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης. Αρχικά, είχαν διακομιστεί στο νοσοκομείο Γιαννιτσών, αλλά η σοβαρότητα της κατάστασής τους ήταν τέτοια, που αποφασίστηκε η μεταφορά τους.

Πώς συνέβη το ατύχημα

Tο ατύχημα σημειώθηκε όταν σε ένα από τα άλματα της πίστας η μοτοσικλέτα ενός αναβάτη έφυγε στον αέρα και έπεσε πάνω στην προστατευτική περίφραξη. Ωστόσο, εκεί υπήρχε και μία μεταλλική κολώνα, η οποία έπεσε πάνω σε δύο θεατές, με συνέπεια τον τραυματισμό τους.Οπως είναι φυσικό, ο αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross διεκόπη, με τους δύο τραυματίες να διακομίζονται εσπευσμένα στο νοσοκομείο.Συνελήφθησαν ο οδηγός και ο διοργανωτής

H ΕΛΑΣ προχώρησε σε δύο συλλήψεις για το περιστατικό στα Γιαννιτσά. Πρόκειται για τον μόλις 16 ετών αναβάτη της μηχανής, ο οποίος προκάλεσε και το συμβάν, όταν η μοτοσικλέτα του έπεσε πάνω στην προστατευτική περίφραξη και στη μεταλλική κολώνα που τραυμάτισε τους δύο θεατές, αλλά και για τον 60χρονο υπεύθυνο τέλεσης του αγώνα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ