Skip to main content

Γιαννιτσά: Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ την Τετάρτη με ομιλήτριες Έφη Αχτσιόγλου και Θεοδώρα Τζάκρη

Ομιλίτριες θα είναι η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Έφη Αχτσιόγλου και η αναπληρωτής τομεάρχης Εξωτερικών Θεοδώρα Τζάκρη

Εκδήλωση για την οικονομία θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 13 Ιουλίου στα Γιαννιτσά η νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Πέλλας.

Ομιλήτριες θα είναι η βουλευτής και τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Έφη Αχτσιόγλου και η επίσης βουλευτής και αναπληρωτής τομεάρχης Εξωτερικών Θεοδώρα Τζάκρη.

Η εκδήλωση έχει οριστεί για τις 20:00 στην Πλατεία Ανδρέα Παπανδρέου, στον πεζόδρομο των Γιαννιτσών.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της νομαρχιακής επιτροπής, «θέμα συζήτησης η ξέφρενη άνοδος των τιμών στην Ελλάδα και ο πληθωρισμός που ξεπέρασε το 12% οδηγώντας σε απόγνωση χιλιάδες νοικοκυριά. Από επιλογή η κυβέρνηση δεν μειώνει τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης στα καύσιμα κάτι που έπρεπε να έχει κάνει από τον περασμένο Σεπτέμβριο και δήθεν παγώνει την ρήτρα αναπροσαρμογής στο ρεύμα, αλλά θα την φορτώσει στην τιμή της κιλοβατώρα. Ο μηνιαίος μισθός, ακόμα και στις οικογένειες που μπαίνει τακτικά και χωρίς προβλήματα στο σπίτι, τελειώνει μέσα στην τρίτη εβδομάδα. Τα είδη πρώτης ανάγκης έχουν γίνει είδη πολυτελείας και ο μήνας δεν βγαίνει. Ο χειμώνας που έρχεται θα είναι «βαρύς» από κάθε άποψη. Τα νοικοκυριά και οι μικρές επιχειρήσεις αφήνουν πίσω τους απλήρωτους λογαριασμούς και η κυβέρνηση Μητσοτάκη κατακτά ακόμη μια αρνητική πρωτιά σε όλη την Ευρώπη, με την ακρίβεια να μην είναι εισαγόμενη, αλλά αποκλειστικά δική του επιτυχία».