Skip to main content

Γιαννόπουλος στη Voria:Τραγική η κατάληξη της εξαφάνισης στην Κατερίνη

Τι δήλωσε ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού Κώστας Γιαννόπουλος μετά τη δημοσιοποίηση της τραγικής κατάληξης της εξαφάνισης της 17χρονης.

Συγκλονισμένος δήλωσε με δήλωση του στη Voria.gr ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού Κώστας Γιαννόπουλος για την κατάληξη της εξαφάνισης της 17χρονης και της μητέρας της, που βρέθηκαν νεκρές σε χαράδρα στην Πιερία (δείτε εδώ).

«Πρόκειται για ένα πραγματικά τραγικό περιστατικό. Δεν θα ήθελα ωστόσο να κάνω προς το παρών κάποια περαιτέρω δήλωση σχετικά με την επιχείρηση αναζήτησης, σεβόμενος τον πόνο της οικογένειας. Θα επανέλθουμε τις επόμενες ημέρες με αυτά που θέλουμε να πούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στο μεταξύ το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε ανακοίνωση για την τραγική κατάληξη της εξαφάνισης της 17χρονης Μαρίας Ιωάννας όπου αναφέρει:

Η αναζήτηση της 17χρονης Μαρίας-Ιωάννας δυστυχώς είχε τραγική κατάληξη, καθώς βρέθηκε σήμερα νεκρή, μαζί με την μητέρα της. Τα αίτια θανάτου θα ανακοινωθούν από τις αρμόδιες αρχές. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και θα βρίσκετε δίπλα στην οικογένεια για την στήριξη της.