Skip to main content

Γιαννούλης: Αδιανόητη η επιβολή εισιτηρίου για είσοδο αθλητών στο ΕΑΚ Καυτανζογλείου

«Ο αθλητισμός είναι κοινωνικό αγαθό και κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα, χωρίς διακρίσεις και περιορισμούς, να απολαμβάνει», τονίζει ο βουλευτής.

Για μία «πρωτοφανής απόφαση από την επιτροπή διοίκησης του Καυτανζογλείου Εθνικού Σταδίου» κάνει λόγο ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Χρήστος Γιαννούλης, σχετικά με την επιβολή καταβολής εισιτηρίου για όλους τους αθλητές συλλόγων και ακαδημιών, πλην των διακεκριμένων, προκειμένου να κάνουν χρήση του ανοιχτού βοηθητικού γηπέδου.

«Η απόφαση έχει προκαλέσει την αντίδραση των αθλητικών συλλόγων, που σε μία ιδιαίτερα δυσχερή οικονομική περίοδο για τους πολίτες, καλούνται να επιβαρύνουν τα μέλη τους με ένα επιπλέον έξοδο», σημειώνει ο βουλευτής.

«Ο αθλητισμός είναι κοινωνικό αγαθό και κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα, χωρίς διακρίσεις και περιορισμούς, να αθλείται και να απολαμβάνει τα ευεργετήματα της άθλησης στην υγεία του, στην κοινωνικότητα, στον ελεύθερο χρόνο. Αλίμονο εάν επιτρέψουμε να μετατραπεί το μεγαλύτερο κέντρο υψηλού αθλητισμού στην Βόρεια Ελλάδα σε εμπορικό κέντρο αθλητισμού», τονίζει ο κ. Γιαννούλης.