Skip to main content

Γιαννούλης: Άφησαν χιλιάδες να περάσουν το Πάσχα χωρίς ούτε ένα ευρώ

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε χαρακτηριστικά πως «η κυβέρνηση χρεώνεται το φιάσκο με την κατάρτιση τραγέλαφο των επιστημόνων».

«Στην κυβέρνηση ταιριάζουν μάλλον οι στίχοι από το «Τσάμικο» του Σαββόπουλου «η Ελλάδα που αντιστέκεται η Ελλάδα που επιμένει κι όποιος δεν καταλαβαίνει δεν ξέρει που πατά και που πηγαίνει» ανέφερε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης.

Όπως είπε σήμερα μιλώντας στον ΣΚΑΪ, «η κυβέρνηση άφησε χιλιάδες συνανθρώπους μας  να περάσουν το Πάσχα χωρίς ούτε ένα ευρώ.  Δικηγόρους, μηχανικούς, ελεύθερους επαγγελματ’ιες. Μια κυβέρνηση που χρεώνεται το φιάσκο με την κατάρτιση τραγέλαφο των επιστημόνων. Την κατάρτιση κοροϊδία όπου για τον ωφελούμενο αντιστοιχούν 600 ευρώ και για το ΚΕΚ 400 ευρώ.  Στην κυβέρνηση ταιριάζουν μάλλον οι στίχοι από το «Τσάμικο» του Σαββόπουλου «η Ελλάδα που αντιστέκεται η Ελλάδα που επιμένει κι όποιος δεν καταλαβαίνει δεν ξέρει που πατά και που πηγαίνει». Το πρόγραμμα της επόμενης ημέρας για την οικονομία θα έπρεπε να είναι αντικείμενο εθνικής συνεννόησης».