Skip to main content

Γιαννούλης: Αν μπει ο Σαββίδης στο μπάσκετ θα χτυπήσει την πρωτιά

Ο παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ τόνισε πως με τέτοια ατμόσφαιρα όπως η χθεσινή, η ομάδα θα μπορούσε να χτυπήσει θέση στην Ευρωλίγκα

Για το χθεσινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στην Πάρτιζαν και την ατμόσφαιρα του γηπέδου μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena», ο Γιάννης Γιαννούλης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής του Δικεφάλου:

«Ήταν φοβερή η ατμόσφαιρα. Να τραγουδάνε τα συνθήματα μαζί. Ήταν κάτι το μοναδικό. Πρώτη φορά είδα να χειροκροτάνε την άλλη ομάδα.

Όλο το παιχνίδι η Πάρτιζαν ήταν 10-12 πόντους μπροστά. Αν είχε δύο λεπτά ακόμα, θα κέρδιζε ο ΠΑΟΚ. Πάντως η Πάρτιζαν άξιζε να νικήσει. Μπορούμε πάντως να κερδίσουμε εκεί. Ο Χάτσερ μας σκότωσε εχθές. Το πήρε προσωπικά.

Ο ΠΑΟΚ είναι το καλύτερο μαγαζί για να φτιάξεις την καριέρα σου, να δείξεις τι μπορείς να κάνεις την αξία σου και την επόμενη χρονιά φεύγεις με τριπλάσια λεφτά. Έτσι είναι τελευταία 4-5 χρόνια. Παίζουν όλοι για του χρόνου. Έρχονται με λίγα χρήματα, παίζουν μια χρονιά και 8 στους 10 φεύγουν με πολλά χρήματα. Είναι σημαντικό να έχεις στο βιογραφικό σου τον ΠΑΟΚ. Μακάρι να έρθει ένας επενδυτής να κρατάμε τους καλούς παίκτες.

Αν η Ευρωλίγκα δεν ανοίξει τρίτη θέση στην Ελλάδα δεν θα αλλάξει τίποτα. Μόλις γίνει αυτό και η ΑΕΚ θα βάλει περισσότερο χρήματα και ο Άρης και θα μπούνε καποιοι στον ΠΑΟΚ.

Τώρα να μπει να κάνει τι; Δεν υπάρχει κίνητρο.

Ο Σαββίδης δεν μπορεί να δώσει 1-2 εκτομμύρια και η ομάδα να βγει 6η. Εννοείται ότι ήδη πληρώνει πολλά. Αν μπει ο Σαββίδης θα μπει για να χτυπήσει την πρωτιά.

Αν ήταν η έδρα όπως ήταν εχθές μπορεί να πάει στην Ευρωλίγκα ο Πρέλεβιτς με τον Σαββίδη να τους δείξεις βιντεάκια και να τους πεις δώστε μου μια θέση ακόμα στην Ευρωλίγκα».