Skip to main content

Γιαννούλης: Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για λάθη και παραλείψεις

«Αυτή την ώρα το πιο σημαντικό είναι να σωθούν ζωές. Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για λάθη και παραλείψεις», τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία δεν μπορεί να μένει σιωπηλός μπροστά στην αδράνεια και τα εγκληματικά λάθη που έγιναν στην  αντιμετώπιση του δεύτερου κύματος της πανδημίας. Πολύ περισσότερο όταν από το Μάρτιο και σε όλη τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης δεν μείναμε σε καταγγελίες αλλά καταθέσαμε και συνεχίζουμε να καταθέτουμε προτάσεις για την διαχείριση της πρωτόγνωρης αυτής κατάστασης», τόνισε σε συνέντευξή του ο βουλευτής Ά Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, Χρήστος Γιαννούλης.

Ο κ. Γιαννούλης,  μιλώντας στον 102 FM της ΕΡΤ3 δήλωσε:

«Ποιος κατέθεσε την πρόταση για εξάμηνη εθνική διαχείριση με υπουργό Υγείας κοινής αποδοχής;
Ποιος κατέθεσε την πρόταση για επίταξη των ιδιωτικών κλινικών;
Ποιος κατέθεσε την πρόταση για επιστροφή των επικουρικών γιατρών;
Ποιος κατέθεσε την πρόταση για αξιοποίηση του 424, του Λοιμωδών και του Παναγία;
Ποιος κατέθεσε την πρόταση για άμεσες προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών;
Ποιος κατέθεσε την πρόταση για συνταγογράφηση των τεστ covid 19;»

Όλες οι παραπάνω προτάσεις , όπως σημείωσε, κατατέθηκαν εγκαίρως και πολύ πριν το ξέσπασμα του δεύτερου κύματος της πανδημίας, σε μία περίοδο που η κυβέρνηση πανηγύριζε για τα επιτεύγματα της.

«Αυτή την ώρα το πιο σημαντικό είναι να σωθούν ζωές. Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για λάθη και παραλείψεις. Οφείλουμε η πολιτεία να σταθεί με κάθε μέσο στο πλευρό των ανθρώπων που δίνουν τη μάχη στην πρώτη γραμμή και δεν δοξάζονται κρυπτόμενοι», τόνισε ο Χ. Γιαννούλης.