Skip to main content

Γιαννούλης: Εμπαίζουν τους Θεσσαλονικείς για Μετρό και ΟΑΣΘ

«Οι πολίτες της Θεσσαλονίκης εδώ και δύο χρόνια εμπαίζονται από την κυβέρνηση τόσο για το Μετρό όσο και για τον ΟΑΣΘ», τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Σιγή ιχθύος από τον κύριο Καραμανλή για το αποκάλυψη της εσωτερικής αλληλογραφίας Άκτωρα-Αττικό Μετρό, που ουσιαστικά διαψεύδει το αφήγημα του για παράδοση του Μετρό Θεσσαλονίκης το 2023», τόνισε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «Atlas TV» ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και αναπληρωτής Τομεάρχης Μεταφορών Χρήστος Γιαννούλης.

«Οι πολίτες της Θεσσαλονίκης εδώ και δύο χρόνια εμπαίζονται από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, τόσο για το Μετρό όσο και για τον ΟΑΣΘ», υπογράμμισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και σημείωσε ότι «από τον Αύγουστο του 2019 «σέρνεται» ο διαγωνισμός για την αγορά σύγχρονων λεωφορείων, την ώρα που χρυσοπληρώνουμε τα λεωφορεία που νοικιάστηκαν μέσω leasing»

Καταληκτικά ο κ. Γιαννούλης ανέφερε ότι «θα έπρεπε ήδη να έχει κινηθεί η διαδικασία για να ερευνηθούν οι καταγγελίες των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, για την κατάσταση στον Οργανισμό και για τον στόλο των οχημάτων».