Skip to main content

Γιαννούλης: Επιτελικό μπάχαλο ακόμη και για τον εμβολιασμό

O βουλευτής Ά Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως το σχέδιο της κυβέρνησης για τον εμβολιασμό «στερείται αξιοπιστίας και οργάνωσης».

«Το επιτελικό σχέδιο της κυβέρνησης για το εμβολιασμό στερείται αξιοπιστίας και οργάνωσης. Μεταφέρουν τον εμβολιασμό στα νοσοκομεία, ενώ αρχικά έκαναν λόγο για 1018 εμβολιαστικά κέντρα. Χαρακτηριστική είναι επίσης η περίπτωση 92χρονου από τη Ρόδο να κλήθηκε να μεταβεί στη Λέρο για να εμβολιαστεί», τόνισε ο βουλευτής Ά Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Χρήστος Γιαννούλης.

Ο κ. Γιαννούλης, μιλώντας  στο Kontra Channel, σημείωσε ότι «η κυβέρνηση Μητσοτάκη πέτυχε «ρεκόρ δεκαετίας» σε αριθμό μετακλητών οι οποίοι έφτασαν τους  2.965 και θα προστεθούν ακόμη 1000. Το κόστος των Γενικών Γραμματειών που υπάγονται στον Πρωθυπουργό αυξήθηκε κατά 236%».

Χιλιάδες ξενοδοχοϋπάλληλοι, συμπλήρωσε, από το Νοέμβριο δεν έχουν λάβει ούτε ένα ευρώ από επιδόματα ανεργίας που τους είχαν υποσχεθεί.  Δεκάδες χιλιάδες νοικοκυριά οδηγούνται σε φτωχοποίηση από την πολιτική της κυβέρνησης.

«35000  νοικοκυριά που έχουν κάνει αίτηση υπαγωγής στον νόμο Κατσέλη  κινδυνεύουν σε λίγες μέρες να χάσουν την προστασία της πρώτης κατοικίας τους και να οδηγηθούν σε πλειστηριασμούς», υπογράμμισε ο Χρήστος Γιαννούλης.