Skip to main content

Γιαννούλης για κυβέρνηση στη ΔΕΘ: Για 3η χρονιά ήρθαν να μοιράσουν καθρεφτάκια

Υπόσχονται να λειτουργήσει το μετρό το 2023, ενώ θα μπορούσαν ήδη αν δεν είχαν την εγκληματική ευθύνη για τη Βενιζέλου, λέει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Για τρίτη χρονιά ήρθαν να μοιράσουν καθρεφτάκια, σχολιάζει σε σημερινή δήλωσή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Α' Θεσσαλονίκης και αναπληρωτής τομεάρχης Μεταφορών, Χρήστος Γιαννούλης, αναφερόμενος στην επίσκεψη του πρωθυπουργού και των υπουργών στην 85η ΔΕΘ.

«Υπόσχονται να λειτουργήσει το μετρό το 2023, ενώ θα μπορούσαν ήδη αν δεν είχαν την εγκληματική ευθύνη για τον σταθμό Βενιζέλου, 12 σταθμοί να ήταν στην διάθεση των πολιτών και μάλιστα μέσα στην κρίση της πανδημίας», αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Γιαννούλης.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Γιαννούλη:

«Υπόσχονται και παρουσιάζουν 500 λεωφορεία, το μετατρέπουν και σε πολυδάπανη καμπάνια, ενώ δεν έχουν κυκλοφορήσει πάνω από 250 έως 300 λεωφορεία.

Δύο χρόνια Nέα Δημοκρατία - Δύο χρόνια διακυβέρνηση Μητσοτάκη

Υπόσχονται να λειτουργήσει το μετρό το 2023, ενώ θα μπορούσαν ήδη αν δεν είχαν την εγκληματική ευθύνη για τον σταθμό Βενιζέλου, 12 σταθμοί να ήταν στην διάθεση των πολιτών και μάλιστα μέσα στην κρίση της πανδημίας

Δύο χρόνια Νέα Δημοκρατία - Δύο χρόνια διακυβέρνηση Μητσοτάκη

Υπόσχονται ηλεκτρικά λεωφορεία, την ώρα που ο διαγωνισμός για τα καινούργια λεωφορεία σέρνεται δύο χρόνια και η προοπτική  να ολοκληρωθεί είναι το 2023 μετά από 2 χρόνια.

Δύο χρόνια Nέα Δημοκρατία - Δύο χρόνια διακυβέρνηση Μητσοτάκη

Ψέματα - φιέστες - επικοινωνία - υποσχέσεις - δημοσιότητα. Με αυτά τα υλικά δεν χτίζεις την Ελλάδα των επόμενων δεκαετιών. Η Θεσσαλονίκη χρειάζεται προτάσεις, αποτελεσματικότητα και συνέχεια».