Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ: Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ «ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΩΝ» ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ

Η αδικαιολόγητη καρατόμηση έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά αλλαγών προσώπων σε θέσεις ευθύνης στο υπουργείο, αναφέρει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Με δηκτικό ύφος σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης, την παραίτηση των μελών του ΔΣ του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, ύστερα από αίτημα της ηγεσίας του υπουργείου Πολιτισμού.

«Σε υπουργό "εκκαθαρίσεων" έχει εξελιχθεί η υπουργός Πολιτισμού (τρόπος του λέγειν) Λίνα Μενδώνη», αναφέρει ο κ. Γιαννούλης και προσθέτει:

«Στο στόχαστρο της βρέθηκε και πάλι η Θεσσαλονίκη και αυτή τη φορά το Μέγαρο Μουσικής. Ύστερα από επτά μήνες απραξίας και άρνησης επικοινωνίας με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, η κυρία Μενδώνη, ζήτησε τις παραιτήσεις όλων των μελών, η θητεία των οποίων έληγε το 2022».

«Η αδικαιολόγητη αυτή καρατόμηση», τονίζει ο κ. Γιαννούλης, «έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά αλλαγών προσώπων σε θέσεις ευθύνης, στη ηγεσία του υπουργείου Πολιτισμού. Αποδεικνύεται πλέον καθημερινά ότι βασικό μέλημα της κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν είναι ούτε η αριστεία ούτε η αξιοκρατία, αλλά το βόλεμα ημετέρων».

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ