Skip to main content

Γιαννούλης: Η ΝΔ κλείνει το μάτι στο διεφθαρμένο πρότυπο του ΟΑΣΘ

Είναι απαράδεκτο αυτό που βιώνουν οι Θεσσαλονικείς. Με την αδράνεια τους η κατάσταση στον ΟΑΣΘ είναι πλέον απάνθρωπη, είπε ο βουλευτής.

Την επιστροφή στο αμαρτωλό παρελθόν του ΟΑΣΘ οραματίζεται η ΝΔ, όπως έγινε σαφές και από τις αναφορές του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών Κώστα Καραμανλή στη Βουλή, υποστηρίζει ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης.

Ο κ. Καραμανλής απάντησε στην ερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στις αστικές συγκοινωνίες στη Θεσσαλονίκη.

Στην τοποέτηση του ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε μεταξύ άλλων:

«Με αδιαφανείς διαδικασίες και παρά τη γνωμοδότηση Χρυσόγονου – Κουκιάδη αναθέτουν συγκοινωνιακό έργο του ΟΑΣΘ στα ΚΤΕΛ με κόστος 23 εκατομμύρια το χρόνο. Αν αυτά τα χρήματα τα είχαν διαθέσει σε ένα σχέδιο για τον ΟΑΣΘ θα είχε βελτιωθεί η κατάσταση.

Υπάρχει ένα όριο και όσον αφορά τις γραμμές που μπορούν να εκχωρηθούν αλλά και χρήματα που μπορούν να διατεθούν. Το ξεπέρασαν προκλητικά με την εκχώρηση 23 γραμμών.

Είναι απαράδεκτο αυτό που βιώνουν οι Θεσσαλονικείς. Με την αδράνεια τους η κατάσταση στον ΟΑΣΘ είναι πλέον απάνθρωπη.

Τα πολλά ψέματα ειπώθηκαν από τη ΝΔ πριν την 7η Ιουλίου. Είναι η ώρα η κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της απέναντι στους πολίτες που βασανίζονται.

Ο συνδυασμός δημαγωγίας και ψέματος οδήγησε στην εξουσία τη ΝΔ. Γιατί λοιπόν να είναι διαφορετικά τα πράγματα στον ΟΑΣΘ

«Κλείνουν το μάτι» στην επαναφορά του διεφθαρμένου προτύπου του ΟΑΣΘ. Των μετόχων που τα κέρδη τους τα ενέτασσαν στις ζημίες και στο τέλος πλήρωνε ο ελληνικός λαός.
Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ξήλωσε το τραμ, ο Κώστας Καραμανλής με την υπογραφή του διαιώνισε το αμαρτωλό καθεστώς αδιαφάνειας στον ΟΑΣΘ. Τώρα έρχεται ένας τρίτος Καραμανλής που  επισφραγίζει τη διατήρηση μίας νοσηρής προχειρότητας».