Skip to main content

Γιαννούλης: Καμία αποχώρηση από τον συνδυασμό «Κοιτάμε Μπροστά»

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης με ανάρτησή του στο facebook επισημαίνει ότι δεν γνωρίζει την Κατερίνα Μπαγκή που δήλωσε ότι αποχωρεί από το ψηφοδέλτιό του

Σε διάψευση των λεγομένων της Κατερίνας Μπαγκή, προχώρησε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Γιαννούλης, η οποία προηγουμένως δήλωσε ότι αποχωρεί από τον συνδυασμό «Κοιτάμε Μπροστά», καταγγέλοντας αναχρονιστικές πρακτικές (δείτε εδώ) .

Ο επικεφαλής του συνδυασμού για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας «Κοιτάμε Μπροστά», με ανάρτηση του στο facebook τονίζει ότι δεν γνωρίζει προσωπικά την κα. Μπαγκή, ότι ποτέ δεν πρότεινε στην ίδια να περιληφθεί στο ψηφοδέλτιό του, ενώ την καλεί να γνωριστούν και να μιλήσουν για πρώτη φορά, στην εκδήλωση για την ανακοίνωση των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων στην περιφερειακή ενότητα Πέλλας, που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή στην Έδεσσα. Παράλληλα ο Χρήστος Γιαννούλης επισημαίνει ότι για να υπάρξει αποχώρηση από έναν συνδυασμό, θα πρέπει τουλάχιστον να έχει προηγηθεί ανακοίνωση υποψηφιότητας, κάτι που στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν συνέβη.
 
Αναλυτικά η ανάρτηση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστου Γιαννούλη αναφέρει:

«Μαθαίνω από το Facebookότι πρότεινα προσωπικά, και υπήρξε συνεννόηση της απευθείας μαζί μου, με την κα Μπαγκή στην Αλμωπία της Πέλλας. Θα ήθελα παρά πολύ την Κυριακή, που θα είμαι στην ΠΕΛΛΑ για την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου, να έρθει να γνωριστούμε και να μιλήσουμε για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, γιατί ειλικρινά, και χωρίς τακτικισμούς και προσχηματικές εντάσεις και αυτοηρωποιήσεις, ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΩ.

Τα υπόλοιπα την Κυριακή το μεσημέρι στην Πέλλα της Νίκης. ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ για την ανατροπή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με βελτίωση και του τρόπου που πολιτευόμαστε.»