Skip to main content

Γιαννούλης: Λεωφορείο χωρίς χειρόφρενο στον ΟΑΣΘ (video)

«Αυτή είναι η πραγματικότητα για τον ΟΑΣΘ του κυρίου Σκόδρα, που συγκεντρώνει πλέον όλες τις αρμοδιότητες», υπογράμμισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Βολές εναντίον  του προέδρου του ΟΑΣΘ, Γ. Σκόδρα, εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης για την κατάσταση των λεωφορείων στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Γιαννούλης σε ανακοίνωσή του καταγγέλλει τα «κακοσυντηρημένα λεωφορεία και την επικινδυνότητα τους για το επιβατικό κοινό».

«Αυτή είναι η πραγματικότητα για τον ΟΑΣΘ του κυρίου Σκόδρα, που συγκεντρώνει πλέον όλες τις αρμοδιότητες, ως το μοναδικό εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και μπορεί ανενόχλητος να δρομολογήσει τα σχέδια του, που στο βάθος έχουν την ιδιωτικοποίηση του ΟΑΣΘ», σχολίασε ο αναπληρωτής τομεάρχης υποδομών και μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ .

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

-Λεωφορείο χωρίς χειρόφρενο στην υπηρεσία του επιβατικού κοινού.
-Λεωφορείο με βλάβη στα φρένα συγκρούεται με άλλο λεωφορείο.
-Λεωφορεία κακοσυντηρημένα λόγω έλλειψης ανταλλακτικών.

Αυτή είναι η πραγματικότητα για τον ΟΑΣΘ του κυρίου Σκόδρα, που συγκεντρώνει πλέον όλες τις αρμοδιότητες, ως το μοναδικό εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και μπορεί ανενόχλητος να δρομολογήσει τα σχέδια του, που στο βάθος έχουν την ιδιωτικοποίηση του ΟΑΣΘ».

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: