Skip to main content

Γιαννούλης: Με ελάχιστο κόστος στους δρόμους τα παροπλισμένα λεωφορεία του ΟΑΣΘ

Να προκριθεί η πρόταση για επιδότηση της μεταφοράς των εργαζομένων με ταξί ζήτησε σε δηλώσεις του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Με το ελάχιστο δυνατό κόστος θα μπορούσαν να βρίσκονται στην κυκλοφορία τα παροπλισμένα λεωφορεία στα αμαξοστάσια του ΟΑΣΑ και του ΟΑΣΘ και με αυτό τον τρόπο να πυκνώσουν τα δρομολόγια ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός στις αστικές συγκοινωνίες», αναφέρει σε δήλωση του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης.

Όπως είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», «αξίζει να εξεταστεί η πρόταση της Καθηγήτριας Επιδημιολογίας Αθηνάς Λινού για επιδότηση της μεταφοράς των εργαζομένων και με ταξί».

Σύμφωνα με τον βουλευτή, «η κυβέρνηση έχει εξαιρετικά γρήγορα αντανακλαστικά όταν είναι να χρηματοδοτήσει τα φιλικά της ΜΜΕ με στόχο να εισπράξει κι άλλα κολακευτικά σχόλια.

Είναι πρόκληση να δίνονται άλλα 2 εκατομμύρια  ευρώ στους τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλήνιας εμβέλειας, με πρόσχημα την καμπάνια για τον κορωνοϊό.

Eνώ στην Αθήνα υπήρχαν διαθέσιμα πάνω από 1.400 αστικά λεωφορεία και 350 τρόλεϊ, ο υπουργός Μεταφορών έσπευσε να δηλώσει ότι παρέλαβε μόνο 850 λεωφορεία, για να δικαιολογήσει την παραχώρηση 60 αστικών γραμμών στα ΚΤΕΛ».