Skip to main content

Γιαννούλης: Με υπογραφή Κώστα Καραμανλή η στάση εργασίας στον ΟΑΣΘ

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης τονίζει ότι η ηγεσία του υπουργείου Υποδομών έχει την ευθύνη για την κατάσταση στον ΟΑΣΘ.

Κριτική στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στο θέμα των εργαζομένων του ΟΑΣΘ ασκεί ο Χρήστος Γιαννούλης βουλευτής Α Θεσσαλονίκης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και αναπληρωτής Τομεάρχης Μεταφορών

«Δεν έχει τέλος ο εμπαιγμός εργαζομένων του ΟΑΣΘ και επιβατικού κοινού από την κυβέρνηση των «αρίστων». Εδώ και πέντε μήνες, από τον περασμένο Δεκέμβριο, το σωματείο των εργαζομένων και το αρμόδιο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, κατέληξαν σε μία συμφωνία για τη νέα επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση», σημειώνει σε δήλωσή του.

Διαβάστε: Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ - Νέα απεργία την 1η Ιουνίου

Ο κ. Γιαννούλης τονίζει ότι «οι δεσμεύσεις και οι διαβεβαιώσεις για άμεση εφαρμογή της Συλλογικής Σύμβασης, αποδείχθηκαν για άλλη μία φορά λόγια του αέρα. Οι εργαζόμενοι που έδωσαν πίστωση χρόνου στην κυβέρνηση, έχουν ξεπεράσει προ πολλού τα όρια τους. Το μόνο που εισπράττουν είναι τιμωρητική και εκδικητική διάθεση, από τη διοίκηση και το αρμόδιο υπουργείο.

«Κυνισμός; Αδιαφορία; Ανικανότητα; Όλα μαζί τα παραπάνω; Σε οποιαδήποτε περίπτωση η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και προσωπικά ο Κώστας Καραμανλής, έχουν την αποκλειστική ευθύνη για τη σημερινή κατάσταση», αναφέρει.